arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer

Leer de kunst van geld verdienen met jouw passie voor honden

Tijdelijke aanbieding:

gratis online training naar keuze

ter waarde van €27

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Professionaliseren

Verhoog jouw zelfvertrouwen door te leren denken en handelen als een professional.

Domineren

Ga opvallen in jouw markt waardoor je geen concurrenten meer overhoudt.

Implementeren

Stel doelen, maak plannen, heb ideeën maar ga het allemaal vooral doen.

Wat deelnemers zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik heb vertrouwen dat het gaat lukken
“Ik heb de workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer gevolgd bij Monique en die kwam precies op het goede moment. Ik was zelf al hard aan het brainstormen om mijn hondenschool te professionelen, en dankzij de leerzame avond borrelen de ideeën nu flink door. Ik heb mezelf een doel gezet voor volgend jaar en heb een heel stappenplan gemaakt om daar te komen. En bovenal … ik heb het vertrouwen nu dat het gaat lukken! Bedankt Monique, ik kijk al uit naar het vervolg!”
Hylke Walters
Je wordt een spiegel voorgehouden
“De workshop Word Ook Een Succesvolle Honderneming was een bijzondere ervaring en op een no-nonsens manier werd het me duidelijk gemaakt dat ik zelf mijn keuzes en besluiten moest nemen zonder me te laten leiden door concurrenten want die bestaan helemaal niet. De sfeer was prettig en er werd ook de nodige inzet en eerlijkheid van de deelnemers gevraagd. Op een soms confronterende manier word je een spiegel voorgehouden en dat is ook nodig want anders wordt het lastig, zo niet onmogelijk om een succesvolle honderneming te runnen.” 
Ton Oostveen
Ondernemen is DOEN
“Het was voor mij een inspirerende workshop, succesvol hondernemen. Met een ondernemende achtergrond niet eens zoveel nieuwe inzichten maar zoals je al zei “als elke aanwezige maar naar huis gaat met minimaal één inzicht, inspiratie of wat positiefs dan ook” dan is de avond geslaagd. En dat heeft het mij zeker opgeleverd. Ondernemen is DOEN en het heeft mij net het zetje gegeven om al mijn “geweldige” plannen die al zo lang in mijn hoofd spelen nu maar eens definitief om te gaan zetten in ACTIE. Nogmaals dank, vond je een gaaf “wijf"

Jacqueline Sterrenberg

Van hondenhobby naar hondernemer

Zonder winst heb je geen business.

Daar waar veel hondernemers alleen groei zien in het aantal uren dat ze werken, zit de echte groei vaak in betere keuzes maken. 

Mijn naam is Monique Appels en omdat er al meer dan 300 hondernemers hebben deelgenomen aan deze workshop, weet ik waar jullie pijnpunten liggen en waar dus nog winst (niet alleen in geld) te behalen valt.

Ik specialiseer mij al jaren in het professioneler maken van de hondenbranche, met als speerpunten een goede basis in combinatie met het opvallen in de markt. Ik pas deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een verlieslijdende- en een winstgevende honderneming.

Tijdens deze workshop duiken wij in de wereld van hondernemen en laat ik je niet alleen zien maar ook ervaren hoe jij een succesvolle hondernemer kunt worden. 

word ook een succesvolle hondernemer

Passievol hondernemen

Waarom is ondernemen soms zo'n strijd en waar is die vrijheid gebleven?
word ook een succesvolle hondernemer

Concurreren en domineren

Hoe ga je om met concurrenten en hoe val je op in jouw markt?
word ook een succesvolle hondernemer

Klanten vinden en binden

Waar vind je de klanten die bij je passen en hoe zorg je ervoor dat ze blijven?
word ook een succesvolle hondernemer

Strategische tariefbepaling

Welk tarief past bij jou en hoe leg je dit uit aan jouw klanten?

Workshop voor professionals (halve dag)

Deze workshop wordt slechts een tot twee keer per jaar gegeven. En alleen voor professionals die echt een serieuze honderneming op- of uit- willen bouwen. Een workshop betekent dat je actief deelneemt; interactie wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Waarom is deze workshop interessant voor jou?

  • Je kunt netwerken met andere hondernemers en wellicht samenwerkingsverbanden vinden
  • Je hebt gelijkgestemden om je heen met vergelijkbare doelen en uitdagingen
  • Je kunt leren van andermans fouten en geïnspireerd raken door successen te delen
  • Je motiveert elkaar om ook daadwerkelijk actie te ondernemen
Ramona de Brock | Hondjekoek
"Een frisse en actieve workshop. Van begin tot einde op het puntje van mijn stoel gezeten. Het heeft mij gemotiveerd om meteen de stap te nemen die ik eigenlijk al tijden voor ogen had, maar niet durfde te zetten.”

Kelly van Son | Shiva4dogs

"Ook ik heb deze workshop gevolgd en mij heeft het net dat ene duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had! Ik start eindelijk met de sporttrainingen die ik zo graag wilde geven maar nooit durfde. Volgende week is mijn eerste proefles flyball en heb een leuk clubje cursisten. Heb ontzettend veel zin in de verdiepingsdagen!”

Chantal van Mullem | Natte Neuzen Salon

"Monique kan vanuit haar eigen ervaring enorm veel tips en ideeën meegeven. Ter plekke liet ze haar creativiteit de vrije loop. Het zet je heerlijk aan het denken en met een vol hoofd vervolg je je weg weer naar huis."

Sabine Boneschanscher | HUS Bernertje
"Ik ben bij de WOESH geweest in Putten en vond het erg inspirerend. Monique weet je echt te motiveren en het was erg leerzaam om met mede-hondernemers informatie uit te wisselen en elkaar te ondersteunen in het groeien als hondernemer. Ik voel me nu sterker in mijn hondernemerschap, doelgerichter en durf ook met meer kennis en zelfvertrouwen mijn klanten en eventuele nieuwe klanten tegenover te treden. De motivatie van Monique om de hondernemerbranche proffesioneler te laten worden vind ik erg geslaagd. Dankjewel voor je inspirerende avond, echt iedereen aan te raden!"

Lina Cornelis | Live4Dogz

Ik volgde de WOESH workshop van Monique Appels ter voorbereiding van de opstart van mijn eigen honderneming. Op een sterke, duidelijke en vooral zeer doeltreffende manier deelde Monique haar ervaring met de participanten en zorgde ervoor dat eenieder aan het denken gezet werd. Dit is voor mij alvast een zeer efficiënte manier gebleken om tot de nodige conclusies te komen, belangrijke keuzes en wensen op een rijtje te zetten en te bepalen welke doelen ik net wil bereiken. Door allen te betrekken in het delen van informatie en tips kom je met een heel pakket aan extra informatie en waardevol en onmiddellijk toepasbaar advies naar buiten. Investeren in jezelf is de beste keuze die je kan maken. Deze workshop was voor mij alvast een goede investering"


Antoinette Luders | Hondenschool Alteveer

"Een zeer inspiratie volle workshop, welke je een positieve impuls geeft voor je (h)onderneming! Met korte opdrachten krijg je gelijk eye openers aangeboden! Zeker een aanrader voor iedereen die vast zit in zijn reeds bestaande onderneming en een grote pas voorwaarts wil maken, of voor een snelle maar goede start als beginnend ondernemer in de hondenbranche!"

Bonus 1

Na afloop van deze workshop krijg je toegang tot onze besloten actieve Facebookgroep met voormalige deelnemers van deze workshop.

Bonus 2

In 2014 heb ik deze workshop in uitgebreide vorm (hele dag) gegeven voor Belgische hondernemers. De video's zijn online te bekijken (ruim 2,5 uur).

Praktische informatie 

Amersfoort

15 september

13-17 uur

Voorwaarden

Mijn ervaring met de workshop Hondernemen kan ik in twee woorden omschrijven: inspirerend en motiverend. De workshop Hondernemen is toegankelijk voor iedereen in de hondenwereld. Zelf ben ik beginnend fokker, ben ik mijzelf aan het opleiden tot keurmeester en begin ik in het nieuwe jaar met een module van Dogvision. De workshop Hondernemen heeft ervoor gezorgd dat ik 200% vertrouwen heb in wat ik wil bereiken. De workshop heeft mij anders leren denken, out of the box, creatief en doelbewust. De manier van benaderen in de workshop is geweldig. Tijdens de workshop worden opdrachten uitgelegd en daarna uitgevoerd door de cursisten. Monique Appels houdt mensen bij de les en heeft de kracht om mensen te motiveren. De kracht van het Hondernemen zit in je zelf. Maar met de hulp van Monique Appels bloeit deze kracht nog meer dan ooit te voren."
Kim van der Raad - Chihuahua kennel Dream Dogs in Love