arrow_drop_up arrow_drop_down

Voor de feestdagen een (nieuwe) website?

Een gegarandeerde spetterende start van 2020

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Herken je deze frustraties?

Jouw website is lelijk en niet van deze tijd

Jouw website is in elkaar geflanst door ...

Jouw website is niet vindbaar in Google

Jouw website wordt te weinig bezocht

Jouw boodschap is niet duidelijk

Je snapt niet hoe jouw website werkt

Jouw website is vaak de allereerste kennismaking met jou en jouw bedrijf.

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Monique Appels

Speciaal ontwikkeld voor hondernemers

Jij als hondernemer bent een specialist. Jouw specialisme heeft te maken met een aspect uit het leven van een hond. Dat is jouw passie maar ook jouw inkomen, jouw bestaansrecht als ondernemer. Maar hoe laat je weten dat je er bent? Hoe val je op in een digitale wereld waar iedereen zo hard schreeuwt? Allereerst door een website die bij jou en jouw klant past. Daar begint alles. 

HondenUniversiteit heeft 8 jaar ervaring met internet marketing en maakte meer dan 15 websites voor anderen.

Dit is het aanbod

Stap 1 - de basis van jouw website

Samen gaan we kijken naar wat jou uniek maakt. Wat wil je uitstralen met jouw website en wie is jouw ideale klant. Waar ligt jouw focus en hoe onderscheid jij je met jouw dienstverlening. 

In een online strategiesessie help ik je deze onderdelen duidelijk te krijgen en te vertalen naar teksten en afbeeldingen op jouw website. 

We ronden de eerste stap af met een voorbeeld(website) die jouw onderscheidende boodschap helder overbrengt.

Stap 2: de bouw van jouw website

Met alle informatie (jouw missie, doelgroep, gewenste uitstraling) en aangeleverd materiaal (teksten en afbeeldingen) ga ik aan de slag. Wij spreken hiervoor een dag af waarop ik bouw en jij beschikbaar bent voor feedback. Jouw website staat binnen één dag online. 

Stap 3: het onderhoud van jouw website

Een website is meer dan een statisch visitekaartje; het is een dynamische online weergave van jouw bedrijf, wat jij doet en waar je anderen mee kunt helpen. 
Je wilt misschien gaan bloggen, recensies van klanten op je website zetten, afbeeldingen plaatsen of op een andere manier de inhoud wijzigen, aanvullen of verwijderen. Ik help je daar bij door middel van een online training en support in onze Facebookgroep. 

Jouw website is een marketinginstrument

Een goede website is een onderdeel van jouw marketingstrategie. Waar je tien jaar geleden nog scoorde met een lelijke website maar een fantastisch aanbod, moet een website anno nu aan veel meer eisen voldoen om op te vallen in jouw markt. De huisstijl, opmaak, gebruikersvriendelijkheid en heldere boodschap zijn essentieel.

De basis moet staan als een huis.  Daarna kun je verder bouwen. 

Hieronder een paar voorbeelden maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat krijg je

Strategiesessie

Daarin bepalen we wat jij wilt, hoe het eruit moet zien, wat je nodig hebt en maken we samen een planning. Daarna ga je zelf aan de slag met jouw teksten en afbeeldingen. Kom je daar zelf niet uit, dan kan ik je daarbij helpen.

Website

Ik bouw jouw website naar jouw wensen en jij geeft mij feedback, waarna hij online gaat. Omdat je straks zelf met jouw website aan de slag gaat, leer ik je alles zodat je het allemaal zelf kunt en mij niet meer nodig hebt. 

Online instructies

Je ontvangt instructievideo's en pdf's over wat je nodig hebt voor een winnende website, hoe je zelf afbeeldingen en teksten plaatst, tips over bloggen, zichtbaarheid in Google (SEO), hoe je wervende verkooppagina's maakt en wat verder jouw website onderscheidend maakt.

Support en live Q&A's

Je kunt onbeperkt support krijgen en gebruikmaken van live Q&A's die ik in onze afgeschermde Facebookpagina organiseer. De kans is groot dat jij vragen hebt, die anderen ook hebben. Tijdens de live Q&A's is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en advies.

Een jaar lang technisch onderhoud

Gedurende een jaar doe ik het technische onderhoud voor je. Voor het einde van dat jaar heb ik je geleerd hoe je dit zelf kunt doen. Of hoe je dit kunt uitbesteden en waar je op moet letten bij de selectie van een betrouwbare partij. Ook kan ik je helpen bij het vinden van een hostingpartij.

Een leven lang support

De speciale online omgeving (het ledengedeelte, waar jij alleen toegang toe hebt) en de afgeschermde Facebookpagina geven jou een leven lang toegang tot alle hulp die je nodig hebt. Je hoeft dus nooit vast te zitten met je website.

Overtuigd? Start nu!

Basis

€ 997 incl btw

Alles wat je nodig hebt om direct online te zijn; strakke website zonder toeters of bellen

Comfort

€ 1.497 incl btw

Als basis + 3 dagen samen werken aan je website in een inspirerende omgeving inclusief lunch
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden