HondenUniversiteit VIP Programma

Laat je inspireren en uitdagen om jouw honderneming naar een volgend niveau te krijgen!

HondenUniversiteit gelooft dat je geld kunt verdienen in de hondenbranche. Zonder dat je daarbij jouw passie voor honden moet opgeven. HondenUniversiteit vindt dat je vooral in jezelf moet geloven en niet moet luisteren naar de vaak kritische omgeving die zich afvraagt of je wel realistisch bezig bent. Eest geloven, dan zien.

Word ook VIP lid van HondenUniversiteit!

Ik ben Monique Appels en in 2011 gestart met HondenUniversiteit. Al 15 jaar ben ik succesvol als hondernemer en wil anderen ook laten geloven dat het mogelijk is. Zoals je op de foto kunt zien, heb ik passie voor mijn vak.

HondenUniversiteit is uitgegroeid tot het grootste platform gericht op alle facetten van het ondernemen in de hondenbranche. Steeds weer gaan wij op zoek naar slimmere, betere en efficiëntere mogelijkheden van ondernemen anno nu.

We leven in een prachtige tijd voor ondernemers. De kansen om te scoren waren nog nooit zo groot. Tegelijkertijd zijn er steeds meer uitdagingen om de aandacht van de klant te krijgen met alle afleidingen van vandaag de dag. Hoe blijf je gefocust op het doel wat je hebt met jouw honderneming en geef je ook wat jouw klanten willen?

Is het HondenUniversiteit VIP programma iets voor mij?

Beantwoord de volgende vragen:

salespage-vip

 1. Wil jij een betere balans tussen werk en privé?
 2. Wil jij geen stress meer voelen?
 3. Is in een zaaltje zitten niets voor jou?
 4. Ben jij toe aan het volgende niveau?
 5. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je staat open voor verandering, dan is het HondenUniversiteit VIP programma bedoeld voor jou!

Elke maand een marketinguitdaging
ondersteund met weekplanningen

Weet je niet wat je nu weer op social media moet zetten? Bovendien, weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om dat allemaal te bedenken, te produceren en te publiceren? Als VIP lid heb je daar geen last van. Ontvang elke maand een marketinguitdaging ondersteund met weekplanningen die je direct in kunt passen in jouw schema.

Je hoeft het dus allemaal niet meer zelf te bedenken!

De marketinguitdagingen beginnen eenvoudig en gaan elke maand een stapje verder. De weekplanningen zijn zo slim opgebouwd dat ze in elke honderneming passen. De marketinguitdagingen en weekplanningen groeien dus met jou mee!

De weekplanningen zijn helemaal in balans. Ze houden er rekening mee dat jij een mens bent en niet elke dag optimaal kunt presteren. Zo is er voldoende tijd ingeruimd voor pauzes en uitloop van werkzaamheden.

Het uitgangspunt is jouw honderneming, dus er moet geld verdiend worden. De meeste tijd zul je gebruiken voor declarabele uren, uren die door jouw klant betaald wordt. Verder gaan wij ervan uit dat je ook een privéleven hebt of wilt opbouwen. Ook daar is uiteraard rekening mee gehouden.

Je zult versteld staan hoeveel tijd je op een dag hebt!

De marketinguitdagingen zullen soms spannend zijn. Ze heten niet voor niets uitdagingen. Je gaat elke maand een stapje verder en zult daardoor uit de comfort zone gehaald worden. Voor de een iets vaker dan voor de ander. Maar ook dat hoort erbij als jij jouw honderneming wilt laten groeien.

Jouw resultaten gaan door het dak als je dit programma gaat volgen. Het zal soms zwaar zijn maar het leert je ook te focussen op dingen die echt belangrijk zijn. Voor jou. Niet voor iemand anders.

Elke dag een hondernemerstip en
50% korting op online trainingen

Als HondenUniversiteit VIP lid ontvang je elke dag een hondernemerstip. De tips kunnen zowel inspireren als motiveren. Elke tip wordt voorzien van een persoonlijke noot van mij. Deze tips kunnen je helpen op momenten dat je minder focus hebt, je niet zo goed voelt of op een andere manier in een dip zit.

Alle voordelen voor VIP leden op een rijtje

 • 50% Korting op online trainingen
  HondenUniversiteit heeft verschillende online programma’s ontwikkeld op het gebied van ondernemen in de hondenbranche. Je kunt vanuit huis al deze programma’s volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Als HondenUniversiteit VIP-lid krijg je 50% korting op ALLE programma’s van nu en de toekomst!
 • HondenUniversiteit Marketinguitdaging
  VIP leden krijgen elke maand een nieuwe marketinguitdaging telkens ondersteund door weekplanningen. De weekplanningen helpen je te focussen en de marketinguitdagingen helpen je te groeien.
 • Hondernemerstips
  VIP leden krijgen elke dag een inspirerende of motiverende tip met een persoonlijke toelichting. Handig voor periodes dat je even in een dip zit of om je te helpen herinneren waarom je ook al weer aan het ondernemen bent.
 • Regelmatig VIP webinars
  Speciaal voor VIP leden organiseer ik regelmatig Q&A webinars waarin jij jouw vragen kunt stellen en ik persoonlijk en live antwoord geef.
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
  VIP leden komen samen in onze besloten Facebook groep. Hier kun je inzichten met elkaar delen, inspiratie opdoen of steun vragen en geven.
 • Gratis digitale cursussen en opnames
  Je krijgt gratis toegang tot digitale trainingen uit het verleden zoals Zelf Fleece Hondenspeeltjes Maken, Mijn Hond De Baas en Creatief Lesgeven voor Professionals.

Maar dit is nog niet alles!

Wij werken samen met verschillende partners die diensten en producten verkopen die passen bij HondenUniversiteit VIP leden. Regelmatig hebben wij acties waarbij je flinke kortingen kunt krijgen. Een aantal van onze partners zijn:

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

Aan jou de keuze! Wil jij direct een goede start maken als hondernemer en hou je ervan in jouw eigen tempo te werken en zelf te kiezen wat bij jou past? Dan is het HondenUniversiteit VIP programma uitermate geschikt voor je. Ben je al hondernemer en wil je groeien naar een volgend niveau en heb je wel de wilskracht maar ontbreekt het je vaak aan tijd of discipline? Ook dan is het HondenUniversiteit VIP programma precies wat je nodig hebt.

Hoe langer je lid blijft, hoe aantrekkelijker het is. Vooruitbetalen biedt voordelen.

VIP €170 p/jaar

 • Online ledenomgeving

* 50% korting op e-learning
* Elke dag een hondernemerstip
* Voorbeeld weekplanningen
* Elke maand een marketinguitdaging
* Regelmatig VIP webinars
* Toegang tot besloten
Facebook groep
* Korting op producten van partners en winacties
* Gratis digitale cursussen


BONUS:
boek “Paarse Koe” van Seth Godin

VIP €17 p/maand

 • Online ledenomgeving

* 50% korting op e-learning
* Elke dag een hondernemerstip
* Voorbeeld weekplanningen
* Elke maand een marketinguitdaging
* Regelmatig VIP webinars
* Toegang tot besloten
Facebook groep
* Korting op producten van partners en winacties
* Gratis digitale cursussen


Elke maand opzegbaar
20% duurder

Tijdelijk niet beschikbaar

Aanbieding voor de maand augustus!

Win Luisteren is Leuk! pakket

Het nieuwe cadeau waar je als VIP lid kans op maakt is een pakket samengsteld door onze partner Hondenschool de Laar met daarin: 2 boeken van Jolein van Weperen – Luisteren is Leuk. Onmisbaar, als je het beste uit je zelf en je hond wilt halen. Jolein van Weperen is trendsetter in effectieve hondentraining en schrijfster van deze succesrijke serie ‘Luisteren is leuk!’: 3e druk (5500 exemplaren). HondenUniversiteit mag 2 exemplaren t.w.v. € 36 cadeau geven.

Dit pakket wordt alleen verloot onder alle inschrijvingen van jui 2017.

14 dagen 100% geld terug garantie

Je hebt altijd de gelegenheid het HondenUniversiteit VIP programma twee weken uit te proberen. Mocht je in die periode beslissen dat het toch niets voor jou is, dan kun je jouw aankoop annuleren en ontvang je binnen twee weken jouw geld terug. Even goede vrienden!

Je hoeft ons niet eens te vertellen wat de reden is als je dat niet wilt.

Veel gestelde vragen

Vraag: Ik wil starten met een jaarlidmaatschap. Is dat dan telkens voor een heel jaar of kan ik tussentijds opzeggen?

Antwoord: Als je kiest voor jaarbetaling ineens dan ben je een jaar lid. Vanaf het tweede jaar kun je maandelijks opzeggen; wij betalen jou het te veel betaalde bedrag dan terug.

Vraag: Krijg ik ook een factuur met btw voor mijn administratie of kan ik het abonnement niet zakelijk afsluiten?

Antwoord: Jazeker krijg je een factuur. Na jouw betaling krijg je een bevestigingse-mail. Daarin zit een link naar jouw factuur. Genoemde bedragen zijn inclusief btw dus die kun je bij de Belastingdienst terugvragen. Jouw abonnement is zakelijk en dus zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Vraag: Wat als ik op vakantie ben of een tijdje geen gelegenheid heb de dagelijkse ondernemerstips te lezen? En geldt dit ook voor de video’s met marketinguitdagingen?

Antwoord: Maak dan een regel aan in jouw e-mail zodat deze tips in een aparte folder terecht komen. Je kunt ze dan op elk gewenst moment lezen. De video’s met marketinguitdagingen blijven altijd beschikbaar. Je kunt ze dus telkens terugkijken.