arrow_drop_up arrow_drop_down

Top 10 Twitter accounts

Wie moet je volgen op Twitter? Hoe ontkom je aan de eindeloze tweets over wat er vandaag gegeten is (tenzij je interessante ondernemers volgt in de gezondheidsmarkt) of waar er met de hond gewandeld is door anderen dan hondenuitlaatdiensten. Gelukkig schrijft niet iedereen op Twitter over het resultaat van zijn wc-bezoek in de morgen. Ik volg voornamelijk ondernemers op Twitter die daadwerkelijk iets te vertellen hebben over ondernemerschap of die ik waardeer om wat zij bereikt hebben. Hieronder mijn top 10 Twitter accounts die het volgen waard zijn. 

Mijn top 10 Twitter accounts Engelstalig

Top 10 Twitter Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter Inc Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter

Mijn top 10 Twitter accounts Nederlandstalig

Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter  Top 10 twitter

Humor

Nu bevind ik me natuurlijk op glad ijs want wat ik grappig vind, vind jij wellicht helemaal niet zo leuk. Maar oké, het is mijn blog, mijn mening dus doe ermee wat je wilt. Ik kan lachen om de tweets van Ruben van der Meer en Willem-Alexander.

Heb jij nog suggesties wie te volgen op Twitter?

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.