HondenUniversiteit | Over ons

HondenUniversiteit

Ondernemen in de hondenbranche

Hondenbranche professioneler maken

HondenUniversiteit is er om jou als ondernemer te helpen groeien in de hondenbranche. In 2011 opgericht door Monique Appels heeft HondenUniversiteit door middel van artikelen, online cursussen, workshops en coaching de hondenbranche in Nederland en België professioneler gemaakt. Maar er is nog veel te doen. Net als andere ZZP-ers leven nog te veel hondernemers onder de armoedegrens. Ze zien zichzelf niet als professionals, zijn hobbymatig bezig en kunnen dus geen inkomen halen uit hun honderneming. HondenUniversiteit helpt met zakelijke en persoonlijke groei door het delen van kennis en ervaring, het aanleren van vaardigheden en technieken en het ontwikkelen van een ondernemersgeest in combinatie met een mooie balans tussen werk en privé.

Ik heb nu een aantal evenementen van Monique mogen bijwonen en wat heb ik veel geleerd! Op een heerlijke, duidelijke, down to earth manier verteld ze hoe je ervoor staat en hoe je jezelf kan verbeteren. Gewoon top!

Ingrid Coevert

Ik heb inmiddels meerdere workshops gevolgd bij de Hondenuniversiteit en raak iedere keer nog meer gemotiveerd om door te denken en aan te pakken.

Ingrid Janssen-Rootering