aanbod hondenuniversiteit
HondenUniversiteit logo

Hieronder vind je ons aanbod van opleidingen en diensten

In welk seizoen zit jij?


Onze opleidingen, workshops en trainingen

Starten Met Hondernemen

1-jarige praktijkopleiding

Meer informatie

101 Procent Hondernemen

1-jarige praktijkopleiding

Meer informatie

Succesvol Hondernemen Plus

1-jarige praktijkopleiding

Meer informatie

Word Een Succesvolle Hondernemer

halve dag workshop

Meer informatie

Opnames Workshop WOESH

online videotraining

Direct toegang

Starten Met Hondernemen

online videotraining

Direct toegang

10 Verdienmodellen Voor Hondernemers

online videotraining

Direct toegang

Een Digitaal Product Maken

e-mailcursus

Direct toegang

Onze diensten

Laat jouw website door ons bouwen

Hondernemerswebsite

Spreker nodig voor jouw evenement?

Lancering: december 2016

Wij verzorgen jouw Facebook-advertentie

Lancering: december 2016

Wat hondernemers over ons zeggen

"Een frisse en actieve workshop. Van begin tot einde op het puntje van mijn stoel gezeten. Het heeft mij gemotiveerd om meteen de stap te nemen, die ik eigenlijk al tijden voor ogen had, maar niet durfde te zetten."
Ramona de Brock - Hondjekoek.nl

"Ik heb de workshop Hondernemen gevolgd bij Monique en die kwam precies op het goede moment. Ik was zelf al hard aan het brainstormen om mijn hondenschool te professionelen, en dankzij de leerzame avond borrelen de ideeën nu flink door. Ik heb mezelf een doel gezet voor volgend jaar en heb een heel stappenplan gemaakt om daar te komen. En bovenal ... ik heb het vertrouwen nu dat het gaat lukken! Bedankt Monique, ik kijk al uit naar het vervolg!"
Hylke Walters - Hondenschool Het Kwispelaartje

"Monique heeft mij bewust gemaakt dat de prijzen die ik vraag erg belangrijk zijn en dat kwaliteit leveren beloond mag worden."
Domenica Anicito - Domenica Dogstyling

"Monique heeft een no-nonsense stijl van coachen: to the point, confronterend in positieve zin, duidelijk. Monique heeft een directieve manier van communiceren en zegt waar het op staat. Prettig, zo word je echt aan het denken gezet. Door haar ervaring in de hondenwereld en het ondernemen in het algemeen, heeft zij voor mij als beginnende ondernemer zeker nieuwe inzichten verschaft. Dit is heel waardevol, vooral omdat ikzelf nog wel een beetje binnen bekende kaders blijf denken en hier zelf niet op gekomen zou zijn."
Jennifer de Smalen - Speurhondenschool Putten

"In een gesprek met Monique waarin we het over onze ondernemingen hadden vertelde zij dat ze zich ging richten op de professionals in de hondenbranche. Ik ben ervan overtuigd dat Monique de kwaliteiten en ervaring heeft om een transformatie in gang te zetten in de hondenwereld, waarmee deze beroepssector eindelijk eens uit de "hobbysfeer" komt. Ook is Monique zeer snel in staat om iemands kwaliteiten naar boven te halen, hierdoor zet ik nu weer stappen in de richting waar ik lang tegenaan hikte."
Angelique van Kuijk - Kangani | Mens en Hond in Balans