Laten we eerlijk zijn: veel websites van hondernemers zijn bedroevend slecht! Zo dat is eruit. Als ik je hiermee beledig, dan ben jij waarschijnlijk de eigenaar van zo’n website. Wil jij een website die jouw professionaliteit uitstraalt en die past bij jouw markt?

Kies voor de Hondernemerswebsite!

Ik ben Monique Appels en in 2011 gestart met HondenUniversiteit. Met een diploma websites bouwen op zak (uit 2000) kon ik een heel klein beetje programmeren in html maar verder was dat diploma waardeloos geworden. Het gratis websiteplatform WordPress was sterk in opkomst en ik kocht een template (sjabloon) bij de Internet Marketing Universiteit en begon te bouwen. Mijn eerste banner zag er zo amateuristisch uit:

Een week na de oplevering schreef ik mijn eerste blog, een maand later stond mijn eerste e-boek online en een half jaar later was mijn eerste online videotraining een feit. Ik ging als een malle, had de meeste Facebook likes van iedereen uit de Winstmodel community en leerde heel snel dat mijn website een marketingmachine is en hoe deze in te zetten.

Sindsdien heb ik meer dan 10 websites ontworpen en geprogrammeerd voor diverse businesses die ik heb (of had). In samenwerking met webdesigner Heleen Verkerk heb ik vele ondernemers geholpen met het bouwen en onderhouden van hun website.

De 7 meest voorkomende klachten van hondernemers:

 • Ik ging voor een goedkope of gratis websitebouwer en heb daar nu spijt van.
 • Mijn websitebouwer begrijpt niets van mijn markt; hij kan alleen programmeren.
 • Ik weet niet hoeveel bezoekers er op mijn website komen.
 • Bezoekers nemen te weinig contact op via mijn website.
 • Ik weet dat ik te weinig gebruik maak van de mogelijkheden van mijn website.
 • Wijzigingen duren te lang, ik kan zelf niets doen op mijn website.
 • Mijn website valt niet genoeg op tussen die van mijn concurrenten.

Welk verschil gaat de Hondernemerswebsite
voor jou maken?

De Hondernemerswebsite wordt gemaakt door een team van professionals aangevoerd door mij. Deze professionals weten waar ze mee bezig zijn. Ze stellen hoge eisen aan hun eindproduct en geven optimale support. Overigens merk jij daar niets van, dit gebeurt allemaal achter de schermen. Jij hebt één contactpersoon en dat ben ik.

Een professional is iemand net als jij: passie voor het vak en de beste dienst en service leveren die mogelijk is. Soort zoekt soort. Mijn team en ik willen ook alleen maar met professionals werken. Wij begrijpen elkaar. Wij weten hoe broos imago is en hoe snel dat kan afbrokkelen. Bij een professional hoort ook een professionele uitstraling en jouw website is daar onderdeel van.

Ik ken jouw markt. Als voormalig hondenuitlaatservice- en hondenschooleigenaar weet ik waar de uitdagingen liggen.Ik weet waar mensen op zoeken als zij een hondengedragstherapeut nodig hebben. Wat heeft een website van een hondentrimmer vooral nodig en waarin onderscheidt deze zich van een dierenspeciaalzaak. Voor mij is dat bekend terrein

Net als in de hondenbranche, heeft ook elke webdesigner en websitebouwer zijn specialisme. Dat je websites kunt maken voor Chinese restaurants wil nog niet zeggen dat je websites kunt bouwen voor een hondenschool.

Wij weten alles over de bezoekers van jouw website

De Hondernemerswebsite geeft jou inzicht in de statistieken van bezoekers op jouw website. En niet alleen dat, wij laten je ook zien wie die bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en welke pagina’s op de website zij bezoeken. Maar vooral: hoe lang blijven ze en bij welke pagina verlaten zij jouw website weer.

Wij houden die gegevens voor jou bij en zetten deze in om jouw website steeds weer beter te maken. Dit is niet eenmalig maar een doorlopend proces. Net als de website zelf: deze is nooit klaar. Wij blijven jou dan ook adviseren en brengen verbeteringen aan waar nodig.

De Hondernemerswebsite gaat jouw conversie verhogen. Dat betekent dat meer bezoekers contact met jou gaan opnemen. Omdat wij begrijpen dat een website geen statisch digitaal visitekaartje is, maar onderdeel van jouw marketing, gaan wij jouw website zo maken dat bezoekers sneller en vaker met jou in contact treden.

Hierdoor ga jij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van jouw website. Deze ken je misschien nu nog niet maar wij gaan jou wijzer maken. Tevens zorgen wij ervoor dat jij zelf jouw teksten en foto’s kunt wijzigen. Het is jouw website dus jij krijgt volledige toegang tot alle functies.

Kortom, jouw Hondernemerswebsite gaat opvallen. Gegarandeerd!

Hoe gaat het in zijn werk zo’n Hondernemerswebsite?

 • Wij bouwen een website op basis van Worpress voor jou volgens de laatste ontwikkelingen op het internet op basis van jouw huisstijl en logo. Heb je nog geen huisstijl en logo dan kunnen wij dit voor jou (laten) maken.
 • Daarna zetten wij de teksten en foto’s van jouw bestaande website over. Heb je nog geen website, dan lever jij zelf de teksten en foto’s aan. Wij schrijven geen teksten voor je maar adviseren wel over de do’s en dont’s op internet zo ook ten aanzien van jouw foto’s.
 • Wij blijven jouw website bijhouden en bijwerken. Een website is namelijk nooit klaar en de ontwikkelingen gaan enorm snel in deze tijd. Bij ons heb je altijd een up-to-date website voorzien van de nieuwste snufjes zodat je altijd voorop loopt in jouw markt.
 • Ook als je nog niets hebt, ben je bij ons binnen 24 uur online. Wij zetten dan in ieder geval één pagina neer waarop duidelijk wordt wat jij doet en hoe mensen jouw kunnen bereiken. Van daaruit bouwen wij verder.

Tijd voor actie!

Ben jij enthousiast geworden en wil je direct gaan beginnen? Mooi. Daar houden wij van. Actiegerichte hondernemers hebben de meeste kans op succes.