Gratis LIVE webinar: Crisistijd & Kansen
24 april 2014

Gratis LIVE webinar: Crisistijd & Kansen

Op woensdagavond 30 april om 20 uur geef ik een gratis live webinar (seminar op het web) voor iedereen die voor zichzelf wil gaan beginnen in de hondenbranche of al begonnen is en zich meer hondernemer wil voelen.

In deze tijd, waar regering en media roepen dat we in een crisis zitten, is een mooie tijd voor (h)ondernemers. Er liggen overal kansen. De kunst is ze te zien en te pakken. Maar welke kansen moet je grijpen en welke moet je aan je voorbij laten gaan? En hoe spannend is het om nu voor jezelf te gaan beginnen. Weet je wel waar je aan begint en vooral, waarom?

Hondernemen anno 2014

Hondernemers zijn professionals die hun geld (willen gaan) verdienen als zelfstandig ondernemer in de hondenbranche. Dat kan zijn met een hondenuitlaatdienst, hondenschool, hondentrimsalon of dierenspeciaalzaak (eventueel online als webwinkel).

Ook als schrijver van hondenboeken, hondenfotograaf, hondenfokker, gedragstherapeut of coach of wat je maar wilt bedenken. Zodra je dit gaat doen voor eigen rekening en risico, ben je ondernemer.

Iedereen kan in zijn eentje een bedrijf starten maar niemand kan het in zijn eentje tot een succes maken. Je komt altijd wel ergens op een punt dat je het niet meer weet. Vraag! Vaak vinden mensen dat moeilijk. Het lijkt dan alsof je dom bent terwijl iedere succesvolle ondernemer juist het tegendeel zal beweren: je bent dom als je geen hulp vraagt.

Gratis LIVE webinar

Het webinar is op woensdagavond 30 april om 20 uur. Het is gratis en live (dus niet van te voren opgenomen). Je kunt je via deze link aanmelden:

Registreer hier >>>

Het webinar is te volgen op je computer/laptop, tablet of smartphone. Het kan zijn dat je een programmaatje moet installeren. Doe dat gerust, het kan geen kwaad. Het webinar kent geen eindtijd. We gaan net zo lang door tot alle vragen beantwoord zijn. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen.

Wat ga ik met je delen?

De 10 belangrijkste ondernemerscompetenties

Ondernemen vereist kennis, vaardigheid en inzicht. Aan de hand van mijn top 10 competenties kunnen jij checken wat je in huis hebt en waar je nog aan moet werken. Hiervoor is wel een flinke dosis zelfkennis nodig!

De Gouden Regel van nieuwe marketing

Wanneer je deze Gouden Regel toepast ben je zeker de enige in jouw marktsegment en dus laat je jouw college-hondernemers ver achter je waardoor jij 80 procent omzet gaat draaien bij 20 procent van jouw klanten.

Hoe je alle klanten krijgt die je maar wilt

Dit is het meeste waardevolle inzicht dat ik je mee kan geven voor het hondernemen in crisistijd, hondernemen anno 2014. Als je dit begrijpt en toepast ben je niet alleen uniek maar ook nog de expert in jouw markt.

De 12 Factoren voor Gegarandeerd Succes

Tevens ga ik in het seminar de 12 Factoren voor Gegarandeerd Succes met je delen. Als je die toepast, is succes onvermijdelijk ongeacht in welke vakgebied je werkzaam bent en ondanks – of zelfs dankzij – de economische crisis.

Ben jij erbij woensdag 30 april?

Registreer hier >>>

Dit webinar wordt niet opgenomen dus als je niets wilt missen, moet je erbij zijn!