Gratis Hondernemerswebinar
arrow_drop_up arrow_drop_down
26 augustus 2013 

Gratis Hondernemerswebinar

Op maandag 2 september om 19.30 uur geef ik een gratis hondernemerswebinar. Dit webinar is geschikt voor iedereen die zelfstandig onderneemt in de hondenbranche of dat wil gaan doen.

Ik ga verschillende vragen live beantwoorden en ook een samenvatting geven van de workshop WOESH die ik in juli en augustus van dit jaar gaf. Tevens ga ik iets gratis weggeven waar je alleen voor in aanmerking komt als je actief aan het webinar deelneemt door te reageren op vragen van anderen.

Hondernemer anno 2013

hondernemerswebinarHondernemers zijn professionals die hun geld (willen gaan) verdienen als zelfstandig ondernemer in de hondenbranche. Dat kan zijn met een hondenuitlaatdienst, hondenschool, hondentrimsalon of dierenspeciaalzaak (eventueel online als webwinkel).

Ook als schrijver van hondenboeken, hondenfotograaf, hondenfokker, gedragstherapeut of coach of wat je maar wilt bedenken. Zodra je dit gaat doen voor eigen rekening en risico, ben je ondernemer.

In deze tijd, waar regering en media roepen dat we in een crisis zitten, is een mooie tijd voor (h)ondernemers. Er liggen overal kansen. De kunst is ze te zien en te pakken. Maar welke kansen moet je grijpen en welke moet je aan je voorbij laten gaan? En hoe spannend is het om nu voor jezelf te gaan beginnen. Weet je wel waar je aan begint en vooral, waarom?

Vragen staat vrij

Iedereen kan in zijn eentje een bedrijf starten maar niemand kan het in zijn eentje tot een succes maken. Je komt altijd wel ergens op een punt dat je het niet meer weet. Vraag! Vaak vinden mensen dat moeilijk. Het lijkt dan alsof je dom bent terwijl iedere succesvolle ondernemer juist het tegendeel zal beweren: je bent dom als je geen hulp vraagt.

Voor sommige hulp moet je betalen (denk aan het volgen van een opleiding op jouw vakgebied) maar heel veel hulp is gratis (denk aan hulp via social media). Het is niet noodzakelijkerwijs zo dat betaalde hulp beter is dan gratis hulp. Soms heb je helemaal geen behoefte aan een opleiding of een persoonlijke begeleiding maar heb je even een zetje in de goede richting nodig.

Soms is dat zetje het begin van het sneeuwbaleffect en kun je direct verder maar vaak is dat juist de realisatie dat je je op een bepaald gebied verder kunt ontwikkelen; er is nog zo veel te leren zelfs voor de meest ervaren hondernemer. Iedereen die vragen heeft over het zelfstandig hondernemerschap, kan zijn vraag stellen als reactie op dit blog.

Tijdens het gratis hondernemerswebinar ga ik alle vragen beantwoorden. Als ik zelf het antwoord niet weet, weet ik altijd wel iemand die jou wel kan helpen. Je krijgt dus altijd antwoord.

Hondernemerswebinar via Google Hangouts

hondernemerswebinarHet webinar is op maandagavond 2 september om 19.30 uur. Het is gratis. Je volgt het via Google Hangouts. Hiervoor heb je een openbaar Google Plus account nodig. Als je dat niet hebt, kun je dat gratis aanmaken.

De naam van de hangout wordt ‘Hondernemerswebinar september 2013‘. Het is een openbare hangout dat je hier kunt vinden. Volg dus simpelweg de link en zoek de hangout op. Je kunt het webinar ook via je telefoon of tablet volgen.

Er is geen eindtijd. We gaan net zo lang door tot alle vragen beantwoord zijn. Ook tijdens de uitzending kun je nog vragen stellen. Voor mij is het wel fijn als ik me kan voorbereiden dus als je nu al een vraag hebt, stel hem hier.

Aan het einde van het hondernemerswebinar heb ik een verrassing voor diegene die actief heeft deelgenomen.

Wat gaan we doen?

Reageer op dit blog met jouw vraag. Deze ga ik tijdens het seminar beantwoorden. Let wel, het gaat hier alleen om vragen over het zelfstandig ondernemerschap, dus geen (gedrags)problemen over honden. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen:

  • hondernemerswebinarIk wil voor mezelf beginnen, welke stappen moet ik nu in welke volgorde nemen zodat ik een goede basis heb?
  • Ik heb gehoord of gelezen dat jij, Monique, geen geld uitgeeft aan reclame. Hoe doe je dat?
  • Ik kan of durf (mezelf) niet (te) verkopen, hoe kom ik aan meer klanten?
  • Ik wil lezen over en leren van succesvolle ondernemers. Welke boeken of programma’s raad jij aan?
  • Hoe krijg ik veel likes op Facebook en wat moet ik daarmee?

Tevens ga ik in het seminar de 17 Factoren voor Gegarandeerd Succes met je delen. Als je die toepast, is succes onvermijdelijk ongeacht in welke vakgebied je werkzaam bent en ongeacht – of zelfs dankzij – de economische crisis.

Ben jij erbij maandag 2 september?

Wil je op de hoogte blijven van nieuws op deze website, meld je dan hieronder aan:

E-mail

Voornaam


 

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.
Reactie plaatsen