arrow_drop_up arrow_drop_down

Meld je aan voor nieuws en ontvang gratis mijn e-book

In dit e-book wordt in 10 praktische stappen uitgelegd hoe jij  van jouw hobby jouw bedrijf kunt maken.

 • Hondernemen: passie combineren met kennis
 • De saaie, praktische zaken regelen
 • Het belang van een website
 • Je potentiële klant verleiden
 • Hoeveel wil je gaan verdienen
 • Wakker worden uit je droom
 • Hoe voorkom je een burn-out
 • De kunst van nooit druk zijn
 • De boze wereld leren incasseren
 • Van overleven naar succesvol
50%
Blijf op de hoogte van ons nieuws
door hier jouw gegevens in te vullen
Gratis Download
8 jaar

Toonaangevend in de hondenbranche

7

Boeken geschreven

10.000+

Downloads van e-books

Wat anderen zeggen

Ik heb je e-boek gelezen en hoewel ik al jaren ondernemer ben en sinds 5 jaar ook hondennemer vind ik het een heel heldere en duidelijke handleiding voor iedereen die iets in de hondenbranche wil opstarten. Zelfs als je heel iets anders wilt opstarten kan men dit boekje als handleiding geschreven. Een goed geschreven boek wat goed past in deze digitale tijd. Het heeft mij zelfs opnieuw aangespoord mezelf ergens in te gaan specialiseren, want ik ben zoals jij het zegt ook een van de vissen in een grote vijver. Ik wil een speciale vis in een kleine vijver worden.
Wia


Ik heb met veel belangstelling je boek gelezen. Ik ben sinds vorig jaar gestart met mijn bij beroep en heb toch een paar tips genoteerd. Zo heb ik op WordPress een blog gemaakt. Zo zal ik tweewekelijks een eZine maken voor mijn volgers die op zie manier zullen groeien en die dan weer meer klanten genereren. Ook social media kan je niet meer weg denken in deze tijd. Een pagina op fb had ik al een tijdje… ik deel foto van wandelingen die om doe met mijn dog walking service, fijn voor de baasjes, en ik krijg op die manier me er volgers… Hartelijk dank om je tips te delen!
Krisje


Ik ben Monique Appels. Ruim 20 jaar ondernemer, waarvan 18 jaar in de hondenbranche. Ik weet wat het betekent om 20 honden per dag uit te laten, in de stromende regen voor 1 persoon les te staan geven en door het hele land te crossen om gezonde hondenvoeding te bezorgen. Ik maakte fout op fout op fout waardoor ik met een jaaromzet van meer dan 100.000 euro nog altijd verlies draaide. Ik ben ternauwernood ontsnapt aan een burn-out wat de aanleiding gaf tot mijn missie: de hondenbranche in Nederland en België professioneler maken. 

Mijn vorige e-book (2012) - '7 basisstappen voor een succesvolle (h)onderneming' - is meer dan 5.000 keer gedownload en vermoedelijk door nog meer (startende) hondernemers gelezen. Tijd voor een nieuwe versie, aangevuld met nieuwe inzichten en helemaal van deze tijd.


 • Word marktleider in jouw markt
 • Leren incasseren, hoe succesvoller je wordt hoe meer kritiek je krijgt
 • Van druk zijn naar productief zijn

Wat anderen zeggen

Ik heb je E-book met veel plezier gelezen. Kort en krachtig wordt hierin duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van je (h)onderneming. (Leuke woordspeling trouwens). Gelukkig wordt te “romantiek ” er direct uit gehaald en word je met de neus op de harde zakelijke feite gedrukt, zoals het hoort !! Een mooie eerste stap voor velen die met het idee rondlopen ooit eens iets voor zichzelf te willen beginnen met honden !
Dit smaakt naar méér……..
Hennie


Een zeer handig hulpmiddel voor een serieuze start van een onderneming. Op deze manier heb je alle aspecten van het starten goed overdacht en dat is wat mij betreft de basis voor een succesvolle onderneming.
Ilona


Ik wilde je even in het kort laten weten dat ik alle stappen herken. Deze heb ik ook genomen bij het opzetten van de praktijk. Heel belangrijk is inderdaad dat je achter je plannen staat en je door niets of niemand laat tegen houden. Hoe vreemd je ideeën ook zijn ga er voor! Wees niet bang op je giechel te gaan, sta op leer er van en ga verder. Het boekje zelf is erg duidelijk en helder geschreven met zinnige tips. Een beginnende ondernemer heeft hier zeker wat aan!
Desiree


Neem een voorsprong op jouw concurrenten

Download nu mijn gratis e-book en zorg voor een vliegende start van jouw honderneming. Of gebruik dit boek als checklist voor jouw bestaande honderneming. en krijg nieuwe inzichten. Hondernemen anno nu vraagt om meer focus,  betere specialisten, maar vooral meer professionaliteit. Kom uit de hobbysfeer en verpletter elke concurrent!
50%
Waar mag ik de pdf naartoe sturen?
Vul nog even jouw gegevens in
Download nu