Top 12 films voor ondernemers
arrow_drop_up arrow_drop_down
22 juli 2016 

Top 12 films voor ondernemers

Sinds ik serieus ondernemer ben, kijk ik anders naar films. Tot die tijd was het voor mij puur enternainment maar nu kijk ik met een ander oog. Voor mij moet er altijd iets uit te halen zijn. Ja, ik kan nog altijd een film kijken alleen om het vermaak. Zit er echter helemaal niets achter, dan kan het mij niet boeien. Wie goed kijkt, vindt altijd wel iets waardevols in een film. Ik heb een aantal films op een rijtje gezet; films voor ondernemers. 

Films voor ondernemers

Films voor ondernemers zijn in mijn ogen films waar een verhaal aan vast zit dat te maken heeft met business, relaties, loyaliteit en leiderschap. Ik gebruik films om mezelf te inspireren en motiveren. Ben ook een paar keer weggelopen bij een film omdat ik het tijdverspilling vond of gewoon te bruut.

Zo zullen velen films als The Godfather, Django Unchained of The Shawshank Redemption in dit rijtje missen. Ik kan er niet naar kijken maar dat wil niet zeggen dat ze niet het bekijken waard zijn. Het gaat per slot van rekening om mijn kijktips. Doe er mee wat je wilt.

films voor ondernemers  films voor ondernemers films voor ondernemers

 

films voor ondernemers rocky films voor ondernemers films voor ondernemers

 

films voor ondernemers films voor ondernemers films voor ondernemers million dollar baby

 

films voor ondernemers  films voor ondernemers indecent proposal films voor ondernemers focus

En wat zeker ook op het lijstje moet maar niet kan omdat het geen film is maar een serie dat is House Of Cards (hoe om te gaan met machtsmisbruik) en Penoza (voor de werkelijke Girl Power).

Heb jij nog tips voor me als het gaat om films voor ondernemers?

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.