Facebook pagina leuk vinden als pagina
arrow_drop_up arrow_drop_down
3 juni 2016 

Facebook pagina leuk vinden als pagina

Facebook verandert met enige regelmaat handelingen. Hoe kan ik met mijn Facebook pagina een andere Facebook pagina leuk vinden? Daar zocht ik naar en het was een behoorlijke zoektocht. Ik wil jouw die zoektocht besparen en leg je hieronder uit hoe dit te doen. Waarom zou je dat willen? Omdat deze pagina’s in het overzicht komen te staan op jouw eigen Facebook pagina en dat is goed voor iedereen die zijn Facebook pagina meer wil laten opvallen

Facebook pagina leuk vinden

Als jij op een Facebook pagina komt en op de vind-ik-leuk knop klikt dan doe jij dit onder jouw eigen persoonlijke profiel. Ook wanneer jij dit doet vanaf jouw bedrijfspagina. Tot voor kort kon je kiezen hoe je weergegeven wilde worden (met het tandwieltje) maar dat is verdwenen.

Facebook heeft het ons niet makkelijker gemaakt en zeg nou zelf: waarom zou je iets makkelijk maken als je het ook moeilijk kan maken [ … ]. Hieronder de te volgen 4 stappen.

Facebook pagina leuk vinden stap 1

Stap 1: Ga op zoek naar de betreffende pagina

Facebook pagina leuk vinden stap 2

Stap 2: Kies op de pgina voor het pull down menu onder de puntjes en kies optie 3 ‘Vind ik leuk als je pagina’

Facebook pagina leuk vinden stap 3

Stap 3: Selecteer jouw pagina

Facebook pagina leuk vinden stap 4

Stap 4: Controleer het op jouw eigen pagina in de linkerkolom

Leuker kunnen we het niet maken, moeilijker wel. Beetje jammer, Mark …

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.