arrow_drop_up arrow_drop_down

Dierendag: alleen vandaag 50% korting

Op 4 oktober is het Dierendag, of eigenlijk Werelddierendag. Op 4 oktober wordt extra aandacht besteed aan de rechten van dieren. Inmiddels is deze dag een aanleiding geworden voor de middenstand om acties en andere leukigheid te organiseren.

In het vierjarig bestaan van HondenUniversiteit hebben wij nog nooit hieraan meegedaan. Dit jaar dus voor het eerst en eigenlijk gewoon om een reden te hebben korting te geven op een aantal van onze producten. Niets meer en niets minder, daar zijn we eerlijk in.

Dierendag

dierendagWaarom is een dag als Dierendag eigenlijk nodig? In mijn optiek is het onzin, net als Moederdag en Vaderdag. Je dient 365 dagen per jaar respect te hebben voor dieren net als voor je moeder en je vader.

Dieren hebben geen stem en daarom moeten wij, als dierenvrienden, zorgen dat hun rechten gewaardborgd blijven dan wel verbeterd worden. Daar zou geen Dierendag voor nodig moeten zijn.

Ordinaire actie

Wij doen dus, net als al die andere ondernemers in de dierenbranche, mee aan deze ordinaire gewoonte om een actie te doen. Maar ach, wat maakt het uit: jij hebt er voordeel van en daar worden wij dan weer blij van.

Vandaag gaan wij de volgende producten tegen 50% korting aanbieden:

Je vult simpelweg de code in bij je bestelling en je ontvangt alleen vandaag al deze producten voor de helft van de prijs. De actie stopt automatisch om middernacht. Leuker kunnen we het niet maken.

Stress

En nu maar hopen dat de dieren zelf er niet al te veel stress aan overhouden want het zal vast weer druk zijn bij kinderboerderijen en dierentuinen om nog maar niet te spreken van al die kinderen die een dier mee gaan nemen de klas in.

Ik vraag me af of Dierendag voor de dieren zelf wel zo’n leuke dag is …

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.