Cursussen voor ondernemers in de hondenbranche
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Cursussen ondernemen in de hondenbranche

Allemaal online dus jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je ze bekijkt

€ 27

Starten Met Hondernemen

De Starten Met Hondernemen videocursus van Monique Appels geeft jou een ideale start voor een succesvolle onderneming in de hondenbranche. Je leert de noodzakelijke stappen te zetten in jouw hondenbedrijf. Alles is direct praktisch toe te passen en je wordt van A tot Z begeleid in het leggen van een solide basis. Ideaal voor starters. Maar ook als je al een bedrijf hebt, kunnen deze basisstappen je helpen puntjes op de i te zetten. Deze online cursus geeft geen romantisch beeld van de zelfstandige hondernemer, maar is eerlijk over wat nodig is om een hondenbedrijf op te zetten.
€ 27

10 Verdienmodellen Voor Hondernemers

Om het maximale uit jouw honderneming te halen wed je niet op één verdienmodel. Je loopt dan snel aan tegen de factor tijd. Iets wat je nu wellicht al doet. Je maakt veel uren maar verdient nog te weinig. Met deze online videocursus profiteer je direct van de  20 jaar ervaring van Monique Appels. Zij testte stuk voor stuk deze 10 verdienmodellen en kan dus uit eigen ervaring vertellen wat de toepassing ervan voor jouw honderneming betekent. Alle video's geven praktische tips die direct toepasbaar zijn voor jouw bedrijf.
starten met hondernemen
€ 27

Een Digitaal Product Maken

De Een Digitaal Product Maken cursus van Monique Appels geeft jou de mogelijkheid om naast de uren die je werkt jouw inkomen te verhogen (ook wel passief inkomen genoemd). Je leert in 6 stappen hoe een digitaal product te maken. Met deze cursus kun je direct aan de slag met jouw eerste product. Plan nu in dat je over 6 weken kunt gaan lanceren en neem voor elke les een week de tijd.

Koop ze alle drie tegelijk en ontvang 25% korting