Creatief Lesgeven voor Professionals; aan al het goede komt een einde
arrow_drop_up arrow_drop_down
19 maart 2015 

Creatief Lesgeven voor Professionals; aan al het goede komt een einde

In februari 2014 gaf Judith Lissenberg een enthousiaste lezing voor instructeurs en eigenaren van hondenscholen: Creatief Lesgeven voor Professionals. Van deze lezing werden opnames gemaakt en deze hebben wij het afgelopen jaar aangeboden inclusief een aantal bonussen.

Gedurende deze periode hebben honderderden professionals werkzaam in de hondenbranche kennisgenomen van de inhoud van deze lezing en dat is overal te zien en te merken. Hondenscholen zijn ondernemingen en een onderneming heeft de taak om telkens te innoveren en aan te bieden wat de markt vraagt. 

We stoppen ermee

creatief lesgeven voor professionalsAan al het goede komt een einde; we gaan stoppen met de verkoop van de lezing Creatief Lesgeven voor Professionals. Elke serieuze instructeur of hondenschooleigenaar heeft de gelegenheid gehad kennis te nemen van de inhoud hiervan en het is tijd om af te sluiten.

Wij bieden de mogelijkheid om de opnames tot en met 31 maart 2015 aan te schaffen; daarna gaan ze uit de verkoop. Voor iedereen die de aanschaf gedaan heeft, blijven de opnames nog tot 1 april 2016 beschikbaar om te bekijken en kunnen de bijbehorende documenten gedownload worden. Wees er dus snel bij.

Waar gaat Creatief Lesgeven voor Professionals over?

Volg, blijf zit, ga af, kom hier… dat standaard gehoorzaamheidsprogramma kan echt veel leuker! Judith Lissenberg vertelt tijdens haar lezing hoe je als instructeur op heel simpele wijze heel creatief je lessen kunt vullen.

Hierdoor wordt het leren omgaan met een hond voor je cursisten veel aantrekkelijker en effectiever!

Judith is gespecialiseerd in funtraining en geeft als instructeur regelmatig gastlessen en workshops. Met haar twee Australian Shepherds doet ze gehoorzaamheid, behendigheid, rally, treibball, ABC-training, cirkeltraining en allerlei andere leuke dingen.

Ga hier naar de opnames >>>

 

Over de schrijver
Monique is oprichter en eigenaar van HondenUniversiteit. Zij is vanaf 2003 professioneel met honden bezig. Naast kynologisch instructeur is zij hondengedragstherapeut. Sinds 2011 helpt zijn ondernemers in de hondenbranche zakelijk en privé te groeien.