Coaching voor ondernemers in de hondenbranche door Monique Appels
arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching voor hondernemers

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Het coachingstraject bij Monique heeft ervoor gezorgd dat ik echt een onderneming heb, dat ik doelen heb gesteld en die ben gaan halen. Ik heb mijn focus op die doelen gelegd want ik wilde niet meer alles doen. Ik ben specialist geworden. Ik heb me echt gericht op waar mijn passie lag zonder dat ik me heb verloren in mijn hobby. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik binnen anderhalf jaar mijn doel heb bereikt, namelijk de expert-status op het gebied van Balans & Coördinatie.
Sam Turner | Paws4Fun

Specialist in succesvol hondernemen

Ervaren hondernemer

Als ervaringsdeskundige ken ik het klappen van de zweep. Ik had een hondenuitlaatservice, meerdere hondenscholen, was hondengedragstherapeut en hoofdredacteur van een tijdschrift voor hondenprofessionals. Ook verkocht ik natuurlijke hondenvoeding. Omdat ik zelf met de poten in de klei heb gestaan begrijp ik waar jij doorheen gaat. 

Coach persoonlijke ontwikkeling

Jouw twijfels of je wel goed genoeg bent of waar je naartoe wilt. De eenzaamheid als ondernemer. Weerstand van jouw omgeving. Wel willen maar niet doen. Uitstelgedrag. Allemaal factoren die jou tegenhouden om de volgende stap te zetten. Persoonlijke ontwikkeling is een niet meer weg te denken deel van mijn leven en daarom kan ik jou helpen door jouw blokkades heen te breken.

Ik heb het jaartraject van SUCCESVOL HONDERNEMEN PLUS gevolgd en wauw er ging een hele andere wereld voor mij open. Je leert als het ware om echt met ‘ondernemers-ogen’ te kijken en dat toe te passen. Niet alleen bij je eigen bedrijf maar het heeft ook veranderd hoe ik naar andere ondernemingen/de ‘zakenwereld’ kijk. Zelfs als je misschien van nature niet zo zakelijk bent ingesteld (zoals mij) kan Monique je dit leren, daar ligt een deel van haar kracht. Met de kennis en kunde van Monique krijg je de tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op de manier die bij jou past. Het andere deel van haar kracht ligt bij het stukje persoonlijke ontwikkeling die onmisbaar blijkt te zijn bij een succesvolle onderneming. Ik heb mijn valkuilen leren kennen, maar ook mijn kracht, de invloed van mijn communicatie en mindset en wat voor mij mijn ideale leven is en wat ik daar voor nodig heb. Maar het meest waardevolle inzicht is misschien nog wel dat ik nu diep van binnen voel en weet dat ik het als persoon waard ben om de tarieven te vragen die bij mijn service horen. Dat is voor mij best een strijd geweest en ik weet dat vele hondernemers hier ook mee worstelen. Ik kan het je van harte aanbevelen om eens contact met Monique op te nemen, ik weet zeker dat ze jou ook kan helpen

Sabrina den Hartog | Sabrina Dieren Service

Wat kan ik voor je doen?

Ik ga jou helpen de volgende stappen te zetten. Dat kan zakelijke maar ook in jouw privéleven. Alles draait immers om jou, jouw leven. Zakelijke vooruitgang heeft gevolgen voor jouw privéleven en verandering in jouw privéleven heeft consequenties voor jouw business. Misschien heb je al een concrete hulpvraag of heb je mijn hulp nodig met wat je nu verder nog wilt. Als jij jezelf weleens afvraagt "Is dit alles?" of "En nu?" dan zoek je nog naar antwoorden. Maar misschien is jouw vraag niet zo groot en heb je nog een klein zetje nodig. Jou helpen, dat kan ik voor je doen.

Waarom kiezen voor mij?

 • Ik ben al 18 jaar ondernemer in de hondenbranche
 • Ik begrijp jouw business, jouw honderneming
 • Ik ben door een hel gegaan, zowel persoonlijk als zakelijk
 • Ik weet daarom wat werkt en niet werkt in jouw markt
 • Ik heb verstand van honden, dat schept een band
 • Ik ben een doener en geef praktische adviezen
Jennifer Stobbe | Opspeuring Verzocht
Monique heeft een no-nonsense stijl van coachen: to the point, confronterend in positieve zin, duidelijk. Monique heeft een directieve manier van communiceren en zegt waar het op staat. Prettig, zo word je echt aan het denken gezet. Door haar ervaring in de hondenwereld en het ondernemen in het algemeen, heeft zij voor mij als beginnende ondernemer zeker nieuwe inzichten verschaft. Dit is heel waardevol, vooral omdat ikzelf nog wel een beetje binnen bekende kaders blijf denken en hier zelf niet op gekomen zou zijn.
Angelique van Kuijk | Kangani
"In een gesprek met Monique waarin we het over onze ondernemingen hadden vertelde zij dat ze zich ging richten op de professionals in de hondenbranche. Ik ben ervan overtuigd dat Monique de kwaliteiten en ervaring heeft om een transformatie in gang te zetten in de hondenwereld, waarmee deze beroepssector eindelijk eens uit de "hobbysfeer" komt. Ook is Monique zeer snel in staat om iemands kwaliteiten naar boven te halen, hierdoor zet ik nu weer stappen in de richting waar ik lang tegenaan hikte."
Renate Hagen | Dogadvice
Monique heeft mij heel wat praktische tips gegeven over het (h)ondernemen in de praktijk én via het wereld wijde web. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft inspiratie. Mede dankzij haar ‘duwtje in de rug’ heb ik een vliegende start gemaakt met mijn speurhondenschool!

Is coaching geschikt voor jou?

 • Je bent ondernemer en hebt een lopende business
 • Je hebt een budget van minimaal € 675
 • Je staat open voor groei, kan goed omgaan met feedback
 • Je bent niet bang om oncomfortabel te zijn

 1. Je hebt nog geen business, misschien past dit beter >>>
 2. Je kunt (nog) niet investeren, misschien past dit beter >>>
 3. Je houdt niet van veranderingen
 4. Je blijft liever comfortabel

Monique en ik hebben 2 jaar nauw samengewerkt om mijn hondenschool verder geprofessionaliseerd te krijgen, of eigenlijk mij meer als een prof te krijgen op zakelijk gebied. Ik ken Monique als een echte professional. Iemand die haar verantwoordelijkheden kent en neemt en zich met hart en ziel inzet om onze branche naar een hoger niveau te trekken. Ze heeft al vele honderden "Hondernemers" tips gegeven hoe naar een hoger niveau te stijgen. Er is niemand die zich hier harder voor maakt dan zij. Haar coaching heeft me duizenden euro's opgeleverd! 
Hylke Walters | Hondenschool Het Kwispelaartje

Hoe gaan we te werk

Contact

Jij neemt contact op met een hulpvraag.

Wensen

Wij bespreken wat jouw wensen zijn.

Investering

Ik geef je aan wat jouw investering is.

Actie

We plannen de sessies in en gaan aan de slag,
Jill Kinkelaar | JK-Balance

Na bij een Woesh aanwezig te zijn geweest besloten het coachingsprogramma te volgen. Heel waardevol om met een groepje mede-hondernemers je plannen uit te werken!

Domenica van Thiel | Domenica Dogstyling
Monique heeft mij bewust gemaakt dat de prijzen die ik vraag erg belangrijk zijn en dat kwaliteit leveren beloond mag worden.
Marsha de Blieck | Personal Paws

In 2017 heb ik een opleiding gevolgd bij Monique. Zij heeft mij en twee andere hondernemers gecoacht. Ik wil haar bedanken voor alles wat ik van haar geleerd heb.