Word Ook Een Succesvolle Hondernemer

zondag 15 september 2019 van 13 tot 17 uur omgeving Amersfoort

word ook een succesvolle hondernemer

Ik ben Monique Appels, 18 jaar actief als succesvolle hondernemer. Sinds 2013 geef ik regelmatig de workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer. Deze is geschikt voor iedereen die van zijn hondenhobby (kost geld) zijn business (levert geld op) wil maken. Niet alleen voor starters. Ook als je al jaren een hondenbedrijf hebt, krijg je ongetwijfeld nieuwe inzichten.

Ik weet uit ervaring dat het soms vechten tegen de bierkaai is. Je bent een professional en wilt als zodanig behandeld worden. Deze workshop is dan ook bedoeld voor serieuze (aspirant-)hondernemers die overtuigd zijn van hun kwaliteiten en hun business naar een hoog of hoger niveau willen tillen.

Voel jij je aangesproken, schrijf je dan in. Twijfel je, dan is deze workshop waarschijnlijk niet voor jou.

Wat succesvolle hondernemers zeggen

“De workshop Word Ook Een Succesvolle Honderneming was een bijzondere ervaring en op een no-nonsens manier werd het me duidelijk gemaakt dat ik zelf mijn keuzes en besluiten moest nemen zonder me te laten leiden door concurrenten want die bestaan helemaal niet. De sfeer was prettig en er werd ook de nodige inzet en eerlijkheid van de deelnemers gevraagd. Op een soms confronterende manier word je een spiegel voorgehouden en dat is ook nodig want anders wordt het lastig, zo niet onmogelijk om een succesvolle honderneming te runnen.”

Ton Oostveen – HUS De BofHond

“Ik heb de workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer gevolgd bij Monique en die kwam precies op het goede moment. Ik was zelf al hard aan het brainstormen om mijn hondenschool te professionelen, en dankzij de leerzame avond borrelen de ideeën nu flink door. Ik heb mezelf een doel gezet voor volgend jaar en heb een heel stappenplan gemaakt om daar te komen. En bovenal … ik heb het vertrouwen nu dat het gaat lukken! Bedankt Monique, ik kijk al uit naar het vervolg!”

Hylke Walters – Hondenschool Het Kwispelaartje

“Het was voor mij een inspirerende workshop, succesvol hondernemen. Met een ondernemende achtergrond niet eens zoveel nieuwe inzichten maar zoals je al zei “als elke aanwezige maar naar huis gaat met minimaal één inzicht, inspiratie of wat positiefs dan ook” dan is de avond geslaagd. En dat heeft het mij zeker opgeleverd. Ondernemen is DOEN en het heeft mij net het zetje gegeven om al mijn “geweldige” plannen die al zo lang in mijn hoofd spelen nu maar eens definitief om te gaan zetten in ACTIE. Nogmaals dank, vond je een gaaf “wijf”

Jantine Veldhuijzen – Denk Honds

Waar gaan we het over hebben

Passievol ondernemen

Waarom is ondernemen soms zo’n gevecht?

Concurreren of domineren

Hoe ga je om met concurrerentie en hoe val je op in jouw markt?

Klanten vinden en binden

Hoe krijg je klanten en hoe houd je ze?

Strategische tariefbepaling

Welk tarief past bij jou en hoe verkoop je dat?

Tijdens de workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer ga ik je een kijkje geven in mijn keuken. Ik ga je behoeden voor een aantal fouten die ik heb gemaakt maar je ook vertellen dat fouten maken erbij hoort om uiteindelijk succesvol te worden.

Eerst geloven, dan zien. In die volgorde. Dat is de instelling die nodig is om te komen waar je wilt komen. “Je moet niet denken dat je hier geld mee kunt verdienen” was het eerste wat ik hoorde toen ik 18 jaar geleden begon aan mijn reis naar succesvol worden als hondernemer. 

Successen vieren, leren incasseren en vooral je niets aantrekken van wat mensen van je vinden. Volg jouw pad, zorg voor een goed plan en met het einddoel in zicht ga je de stappen zetten die nodig zijn. In jouw tempo en op jouw manier.

Ik vertel je mijn ervaringen, geef je een aantal technieken, methodes die voor mij werken. Bovendien vertel ik wat er zich vaak achter de schermen afspeelt. De eenzaamheid soms. De eeuwige twijfel of je wel goed bezig bent. Maar ook de euforie als het dan lukt. Het hoort er allemaal bij.

Alleen de kanjers overleven. Zij willen daadwerkelijk de actie nemen en blijven niet dromen. Durf jij het aan?

Word Ook Een Succesvolle Hondernemer

Een frisse en actieve workshop. Van begin tot einde op het puntje van mijn stoel gezeten. Het heeft mij gemotiveerd om meteen de stap te nemen, die ik eigenlijk al tijden voor ogen had, maar niet durfde te zetten.”
Ramona de Brock – Hondjekoek.nl

“Ik vond het een super gezellige avond. Ik ging met een goed gevoel naar huis en heb er weer zin in om mijn doel te bereiken. Ik had het eigenlijk een beetje opgegeven. Bedankt daarvoor je bent super.”
Hennie Boom

“Ook ik heb de workshop hondernemen gevolgd en mij heeft het net dat ene duwtje in de rug gegeven die ik nodig had! Ik start eindelijk met de sporttrainingen die ik zo graag wilde geven, maar nooit durfde. Volgende week is mijn eerste proefles flyball en heb een leuk clubje cursisten. Heb ontzettend veel zin in de verdiepingsdagen!”
Kelly van Son – Shiva4dogs hondenschool en uitlaatservice

Wat je verder nog krijgt na afloop van de workshop

Besloten Facebookgroep

Na afloop kun je toegang vragen tot onze besloten Facebookgroep. Hierin zitten ex-deelnemers van de workshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer. Het is een hele positieve, actieve groep waar hondernemers elkaar helpen, bijstaan als nodig en inspireren.

Opnames workshop België

Je ontvangt de opnames van een dagworkshop Word Ook Een Succesvolle Hondernemer die ik in België gaf. Deze workshop werd georganiseerd door DogTrace, Dog Trainers Academy, op 29 november 2014. De opnames beslagen ruim 145 minuten en zijn online te bekijken.

Word Ook Een Succesvolle Hondernemer

Heb je een kortingscode, vergeet die dan niet in te vullen als je boekt. De korting kan niet achteraf verleend worden.

PS: Dit is een workshop. Dat wil zeggen dat je opdrachten krijgt en dus is actieve deelname vereist. Neem zelf pen en papier mee en zorg dat je een goed gevulde maag hebt. Dan neem je beter informatie op. Ik zorg voor koffie en thee.

PS2: Je ontvangt een week voor aanvang de exacte locatie.

PS3: De minimale deelname aan deze workshop is drie personen. Bij minder inschrijvingen wordt de workshop omgezet in een privésessie met één of twee personen. De workshop wordt nooit geannuleerd.

PS4: Wanneer je onverhoopt niet kunt komen, mag je iemand anders in jouw plaats sturen. Er vindt nooit restitutie plaats van reeds betaalde deelnamekosten.

PS5: Heb je een kortingscode? Vergeet deze dan niet te gebruiken bij inschrijving. Achteraf kan de korting niet verleend worden.