Succesvol hondernemen in 10 stappen

succesvol hondernemen

Hondernemen: passie combineren met kennis

De saaie, praktische zaken regelen

Het belang van een website

Je potentiële klant verleiden

Hoeveel wil je gaan verdienen

Wakker worden uit je droom

Hoe voorkom je een burn-out

De kunst van nooit druk zijn

De boze wereld leren incasseren

Van overleven naar succesvol

1
jaar ervaring
1
downloads
1
tevreden klanten

Monique Appels

Ik ben bijna 25 jaar ondernemer, waarvan 18 jaar in de hondenbranche. In 2001 startte ik met een hondenuitlaatdienst. Daarna deed ik de instructeursopleiding bij Martin Gaus en de opleiding tot hondengedragstherapeut bij Van Hall (DogVision). Vervolgens had ik hondenscholen in Zoetermeer, Stroe en Moordrecht, hielp ongeveer 300 eigenaren met het oplossen van gedragsproblemen bij hun honden, verkocht ik natuurlijke hondenvoeding en was korte tijd hoofdredacteur van een hondentijdschrift.

Je kunt dus wel zeggen dat ik met mijn poten in de klei heb gestaan en door de wol geverfd ben. Ik weet wat het is om 20 honden uit te laten, voor één persoon in de zeikende regen les te staan geven of tegen een muur te praten als gedragstherapeut omdat eigenaren blijven doen wat ze altijd al deden.

Ik heb een faillissement af kunnen wenden en ben ternauwernood aan een burn-out ontsnapt. Daarna volgde ik verschillen trainingen en mentorships bij ondernemers over de hele wereld. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan jouw succes als ondernemer in de hondenbranche waarmee we tevens met z’n allen deze branche professioneler kunnen maken.

word ook een succesvolle hondernemer
succesvol hondernemen

Succesvol hondernemen in 10 stappen is nieuw!

Dit document is het vervolg op ‘Zeven basisstappen voor een succesvolle (h)onderneming’ dat voor het eerst in 2011 het levenslicht zag. Hoogtijd voor een herziene uitgave dus. Inmiddels zijn we 8 jaar verder dus het werd ook tijd voor een nieuwe titel, een update van de (soms verouderde) informatie maar ook een uitbreiding met drie extra stappen die onontbeerlijk zijn voor succesvol hondernemen.

Menu