Leef jij het perfecte leven? Daarmee bedoel ik natuurlijk jouw perfecte leven. Uiteraard is dat voor iedereen anders. De meeste mensen dromen wel van een perfect leven maar diep in hun hart geloven ze niet dat ze dat ooit zullen leiden. Dromen zijn immers bedrog.

Is dit het einde of het begin?

het perfecte levenJa klopt, zolang het bij dromen blijft. Zodra je de beslissing neemt om van dromen doelen te maken, verandert er een heleboel. Je gaat dan namelijk van iets ontastbaars naar iets tastbaars bovendien op het moment dat je een beslissing neemt moet je er direct een waarde aan hechten. Zo werken onze hersenen nu eenmaal.

In de biografie van Steve Jobs (oprichter van Apple) las ik zijn reactie op de diagnose ‘kanker’: hij nam direct de beslissing om het geheel te negeren. Dat deed hij vaker als hij zich ergens niet mee bezig wilde houden. Het spreekwoordelijke kop-in-het-zand-steken. Het betekende zijn einde. Had hij direct de beslissing genomen zich te laten opereren dan was het wellicht een nieuw begin voor hem geweest.

Mijn beslissing om in de zomer van 2014 eindelijk te doen wat al jarenlang bovenaan mijn bucket list stond (werken op een Huskyfarm in Lapland) betekende voor mij een nieuw begin. Het begin van een tijd in het buitenland of beter gezegd: wonen waar ik maar wil voor onbepaalde tijd. Die beslissing had tevens een reeks van andere belissingen tot gevolg waardoor ik nu totale vrijheid voel; het perfecte leven voor mij.

Een beslissing nemen heeft alles met emotie te maken. Je kunt het ene moment beslissen tot een bepaalde actie waarvan je later denkt: “Hoe heb ik dat ooit kunnen doen of zeggen” en dezelfde dag een beslissing nemen waarvan je denkt: “Wow, wat ben ik trots op mezelf dat ik dat gedaan heb”. Wat is het verschil? Niets, behalve jouw emotie op dat moment.

Het perfecte leven

Heb jij ook nagedacht over jouw perfecte leven? Wat wil jij bereiken op het gebied van gezondheid, liefde/vriendschap, business, financiën, persoonlijke ontwikkeling en leuke dingen in je leven? Maar vooral: wat heb jij nodig om dat te bereiken?

In 2017 gaan we nieuwe mensen toevoegen aan onze mastermind Het Perfecte Leven. Ik ben geen liefdesdokter noch een gezondheidsgoeroe maar ik kan je wel helpen jouw business naar een volgend niveau te brengen waarbij je niet harder werkt en toch meer geld verdient.

Hoe werk je toe naar de levensstijl die bij jou past, wie wil je zijn, wat wil je doen, waar wil je dat doen en met wie wil je dat doen? We gaan werken aan jouw persoonlijke bucket list en laten tevens jouw bedrijf groeien naar het niveau wat jij wilt. Tijdens dit intensief coachingstrafject word je behoorlijk uitgedaagd om dingen te doen die lastig zijn of zelfs onmogelijk voor jou lijken.

Niet voor iedereen!

Het Perfecte Leven

Deze mastermind is niet voor iedereen weggelegd. Ik zoek geen mensen die alleen maar nieuwsgierig zijn en wel weer eens ‘iets nieuws willen proberen om te kijken of het werkt‘. Geen sceptici die zoeken naar de zoveelste methode om rijk en gelukkig te worden. Het is geen magische pil of te-mooi-om-waar-te-zijn techniek.

Nee, deze mastermind is alleen voor hondernemers (je moet dus al een business hebben) die serieus willen werken aan een fantastische onderneming in combinatie met een uitzonderlijke levensstijl. Bovendien moet je bereid zijn tijd en geld te investeren (de mastermind is niet gratis) om te komen tot jouw perfecte leven.

Een onderdeel van de toelating tot deze groep is o.a. een persoonlijk gesprek met mij omdat ik alleen met mensen wil werken die bereid zijn om in zichzelf te investeren, een kick krijgen van groei (zowel persoonlijk als zakelijk), ambitieus zijn en willen leren van anderen en verder mooie dingen willen doen in hun leven. Bovendien moet het ook persoonlijk klikken tussen ons.

Durf jij het aan? Kijk dan hier verder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu