Vandaag is het exact vier jaar geleden dat HondenUniversiteit online ging: 30 maart 2011. De eerste twee jaar stonden in het teken van informatie en digitale producten voor hondeneigenaren. Ik lanceerde een online puppycursus waar veel kritiek op kwam van collega-instructeurs en gedragstherapeuten. “Je kunt geen puppy opvoeden met een online cursus”. Tegenwoordig zijn er diverse online puppycursussen beschikbaar.

Gedurende die eerste twee jaar kreeg ik steeds meer vragen over onderdelen van ondernemen. In een gespannen markt waar steeds meer ondernemers zich richten op de eindgebruiker (de hondeneigenaar) besloot ik het roer om te gooien en gaf op 1 juli 2013 mijn eerste workshop ‘Word Ook Een Succesvolle Hondernemer‘. 

HondenUniversiteitHondenUniversiteit: nieuwe inzichten en groei

Die bewuste omschakeling van hondeneigenaar naar (h)ondernemer bleek een gouden greep. Niet in de laastste plaats voor mijzelf. Ik kon echt al mijn energie kwijt in het ondersteunen van (aspirant-)ondernemers om voor zichzelf te beginnen dan wel hun business uit te bouwen.

Ook heb ik heel veel nieuwe inzichten gekregen die ik in mijn eigen onderneming ben gaan toepassen en zo in de praktijk kan testen. Mijn ervaring van deze praktijktest kan ik dan weer delen met mijn doelgroep. Een typisch voorbeeld van win-win.

HondenUniversiteit staat nog in de kinderschoenen want er is nog een enorme markt te veroveren. Mijn missie om de hondenbranche in Nederland en België professioneler te maken is ook nog steeds actueel. We zijn er nog lang niet en de langetermijnplannen voor de komende jaren zijn in de maak.

Wat wil jij?

HondenUniversiteit is een platform voor professionals en ondernemers in de hondenbranche. Wij zijn er dus voor jou want als jij niet in onze doelgroep valt, ben je inmiddels wel afgehaakt en zul je dit niet lezen.

Dus, wat wil jij? Hoe kunnen wij jou nog beter van dienst zijn. Jij kunt ons helpen onze website met al onze services en producten beter te maken en nog meer af te stemmen op jouw behoefte.

Laat ons in een reactie weten wat jij nodig hebt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu