Op donderdagavond 15 mei om 19.30 uur geef ik een gratis live webinar (seminar op het web) voor iedereen die voor zichzelf wil gaan beginnen in de hondenbranche of al begonnen is en meer uit zijn honderneming wil halen.

In deze tijd, waar regering en media roepen dat we in een crisis zitten, is het een uitdaging om klanten te krijgen. En niet eenmalig maar terugkerend. Klanten die zo gelukkig zijn bij je dat ze telkens weer terugkomen. Niet omdat jij daar vreselijk je best voor doet maar omdat ze niet anders kunnen. Met andere woorden: hoe maak jij jezelf onweerstaanbaar?

Hondernemen anno 2014

gratis live webinarHondernemers zijn professionals die hun geld (willen gaan) verdienen als zelfstandig ondernemer in de hondenbranche. Dat kan zijn met een hondenuitlaatdienst, hondenschool, hondentrimsalon of dierenspeciaalzaak (eventueel online als webwinkel).

Ook als schrijver van hondenboeken, hondenfotograaf, hondenfokker, gedragstherapeut of coach of wat je maar wilt bedenken. Zodra je dit gaat doen voor eigen rekening en risico, ben je ondernemer.

Iedereen kan in zijn eentje een bedrijf starten maar niemand kan het in zijn eentje tot een succes maken. Je komt altijd wel ergens op een punt dat je het niet meer weet.

In dit webinar ga ik jou helpen met antwoorden op veel gestelde vragen op weg naar alleen maar blije klanten! Registreer hier >>>

Gratis LIVE webinar

Het webinar is op donderdagavond 15 mei om 19.30 uur. Het is gratis en live (dus niet van te voren opgenomen). Je kunt je via deze link aanmelden:

Registreer hier >>>

Het webinar is te volgen op je computer/laptop, tablet of smartphone. Het kan zijn dat je een programmaatje moet installeren. Doe dat gerust, het kan geen kwaad. Het webinar kent geen eindtijd. We gaan net zo lang door tot alle vragen beantwoord zijn. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen.

Wat ga ik met je delen

Mijn top 5 competenties voor hondernemen anno 2014

Hondernemen vereist kennis, vaardigheid en inzicht. Aan de hand van mijn top 5 kun jij checken of jij in huis hebt wat je nodig hebt om te knallen in 2014. Hiervoor is wel een flinke dosis zelfkennis nodig!

Registreer hier >>>

De 3 Gouden Regels van nieuwe marketing

Wanneer je deze 3 Gouden Regels toepast ben je zeker de enige in jouw marktsegment en dus laat je jouw college-hondernemers ver achter je waardoor jij 80 procent omzet gaat draaien bij 20 procent van jouw klanten.

Registreer hier >>>

De kracht van 10 blije klanten

Dit is het meeste waardevolle inzicht dat ik je mee kan geven voor het hondernemen anno 2014. Als je dit begrijpt en toepast ben je niet alleen uniek maar ook nog de expert in jouw markt.

Ben jij erbij woensdag 7 mei?

Registreer hier >>>

Dit webinar wordt niet opgenomen dus als je niets wilt missen, moet je erbij zijn! 
 

3 reacties. Reactie plaatsen

Hallo Monique,

Ik zag net dat ik je webinar gemist heb. Had het graag gezien want ik ben bijzonder geïnteresseerd. Is het mogelijk om het nog te zien? 21 mei is helaas niet mogelijk voor mij om te komen ivm de afstand en andere afspraak.

Hartelijke groet,
Ina

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu