In februari 2014 gaf Judith Lissenberg een enthousiaste lezing voor instructeurs en eigenaren van hondenscholen: Creatief Lesgeven voor Professionals. Van deze lezing werden opnames gemaakt en deze hebben wij het afgelopen jaar aangeboden inclusief een aantal bonussen.

Gedurende deze periode hebben honderderden professionals werkzaam in de hondenbranche kennisgenomen van de inhoud van deze lezing en dat is overal te zien en te merken. Hondenscholen zijn ondernemingen en een onderneming heeft de taak om telkens te innoveren en aan te bieden wat de markt vraagt. 

We stoppen ermee

creatief lesgeven voor professionalsAan al het goede komt een einde; we gaan stoppen met de verkoop van de lezing Creatief Lesgeven voor Professionals. Elke serieuze instructeur of hondenschooleigenaar heeft de gelegenheid gehad kennis te nemen van de inhoud hiervan en het is tijd om af te sluiten.

Wij bieden de mogelijkheid om de opnames tot en met 31 maart 2015 aan te schaffen; daarna gaan ze uit de verkoop. Voor iedereen die de aanschaf gedaan heeft, blijven de opnames nog tot 1 april 2016 beschikbaar om te bekijken en kunnen de bijbehorende documenten gedownload worden. Wees er dus snel bij.

Waar gaat Creatief Lesgeven voor Professionals over?

Volg, blijf zit, ga af, kom hier… dat standaard gehoorzaamheidsprogramma kan echt veel leuker! Judith Lissenberg vertelt tijdens haar lezing hoe je als instructeur op heel simpele wijze heel creatief je lessen kunt vullen.

Hierdoor wordt het leren omgaan met een hond voor je cursisten veel aantrekkelijker en effectiever!

Judith is gespecialiseerd in funtraining en geeft als instructeur regelmatig gastlessen en workshops. Met haar twee Australian Shepherds doet ze gehoorzaamheid, behendigheid, rally, treibball, ABC-training, cirkeltraining en allerlei andere leuke dingen.

Ga hier naar de opnames >>>

 

4 reacties. Reactie plaatsen

Misschien een hele stomme vraag. Als de produkten van creatief lesgeven niet te downloaden zijn en na 1 april niet meer beschikbaar zijn wat heb ik er dan aan als ik deze nu aanschaf? Dan kan ik ze slechts een paar dagen bekijken en is €37,00 veel geld voor iets dat je verder niet als naslagwerk kunt bekijken.

Beantwoorden

Jammer dat ze niet onbeperkt te zien blijven als je ze hebt gekocht, als naslagwerk, en ook omdat ik nog in opleiding ben voor instructeur en het op dit moment nog niet nodig heb.

Beantwoorden

    Als je het nu aanschaft, kun je de video’s tot 1 april 2016 bekijken. Dan is de lezing inmiddels twee jaar oud en is het creatief lesgeven in deze vorm alweer verouderd dus ik begrijp jouw bezwaar niet zo.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu