Vooruit plannen is noodzakelijk voor de continuïteit van jouw honderneming. Dat geeft ook aan dat je serieus bezig bent, proactief bent en niet alles op zijn beloop laat. Plannen voor 2018, is dat nu al nodig? Ja, ik vind van wel. Zie het als een legpuzzel: je begint nu met de rand en het invullen gaat dan geleidelijk. The law of attraction gaat in werking …

Hoe ziet jouw honderneming er over een jaar uit?

Iedereen die ooit op mijn workshop ‘Word Ook Een Succesvolle Hondernemer‘ is geweest, heeft het gedaan. Inclusief datum en handtekening. Het hangt boven je bed, aan de binnenkant van jouw kledingkast of op de koelkast.

Jouw hondernemersdoel voor over een jaar!

law of attractionVelen wisten mij al na een paar maanden te vertellen dat ze hun doel gehaald hadden. The Law of Attraction. Een paar voorbeelden van doelen gesteld om binnen een jaar te halen:

Ik heb een omzet van € 5000

Binnen 8 maanden gehaald!

Ik heb 6 extra klanten per dag

Binnen 10 maanden gehaald!

Ik heb mijn eigen praktijkruimte

Binnen 4 maanden gehaald!

Zelfs voordat je goed en wel nauwkeurig gepland hebt, kan jouw doel al bereikt zijn. Het stellen van een duidelijk doel gaat dus vooraf aan het plannen. Stel nou dat jij – net als in bovenstaande voorbeelden – jouw doel al eerder bereikt. Hoe mooi zou dat zijn?

Plannen voor 2018

Is het nodig? Ja dus. Laat de ‘law of attraction’ voor je werken. Zodra jij hebt uitgesproken wat je wilt bereiken gaat al jouw energie daar naartoe. Vergelijk het met die nieuwe auto die je gekocht hebt. Ineens zie je hem overal rijden omdat je erop let. Iets wat je daarvoor niet deed.

Vind je het lastig te geloven of klinkt het allemaal wat zweverig voor je? Maak eens een mood board. Het helpt je jouw einddoel te zien. Letterlijk. Je maakt het onzichtbare zichtbaar.

Wat ga jij in 2018 doen of wat wil je in 2018 bereikt hebben en wat moet je daar in 2017 voor doen? Het lijkt nog ver maar het is nog maar 11 maanden en een paar dagen.

The law of attraction

law of attraction

Wanneer begin jij met eerst geloven en dan pas zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu