De woorden die wij kiezen te gebruiken bepalen hoe wij ons voelen. Woorden geven uiting aan gedachten en zijn dus een directe vertaling ervan. Het kip-en-ei-verhaal. Voel jij je slecht en uit je dat ook dan ga jij je nog slechter voelen. Voel jij je slecht maar gebruik je – ondanks dat – positieve woorden, dan ga jij je beter voelen. Een open deur? Misschien, voor diegene die hier (nog) niet zo in geoefend zijn hierin. Hieronder 21 krachtige uitspraken die jouw energie verhogen. 

De kracht van woorden

“He who says he can and he who says he can’t, are both usely right”,  is een bekende uitspraak van voormalig president Roosevelt van de VS. En het klopt natuurlijk als een bus. Zolang jij tegen jezelf blijft zeggen “Dat kan ik niet” of “Dat begrijp ik niet” of “Dat is lastig” dan is dat zo en bijft dat zo. Als jij dit vervangt door “Dat ga ik doen” of “Dat ga ik leren” of “Ik ga de uitdaging aan” dan zul je merken dat jouw energie direct toeneemt en dat jij krachtiger wordt.

De zogenaamde Law Of Attraction zorgt ervoor dat jij de energie aantrekt die je uitstraalt. Dat is waarom mensen in een negatieve spiraal terechtkomen en soms voelen dat de grond onder hun voeten vandaan glijdt. Ze voelen zich machteloos omdat het lijkt dat zij alleen maar ellende aantrekken. “Waarom moet mij dat nou overkomen” of “Ik heb ook nooit eens geluk”.  En dat klopt dus.

Dat gezegd hebbende, zijn er hele makkelijke manieren om hier doorheen te breken, simpelweg door jouw vocabulair aan te passen. Hieronder 21 krachtige uitspraken die jouw helpen positieve energie aan te trekken. Het gaat over dagelijkse dingen, niets spiritueels aan en je hoeft er ook niet voor te gaan mediteren. Gebruik ze en zie het resultaat!

21 Krachtige Uitspraken

21 krachtige uitspraken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu