E-boek ‘Zeven basisstappen voor een succesvolle (h)onderneming’

Een zeer handig hulpmiddel voor een serieuze start van een onderneming. Op deze manier heb je alle aspecten van het starten goed overdacht en dat is wat mij betreft de basis voor een succesvolle onderneming.
Ilona

Ik heb je E-book met veel plezier gelezen. Kort en krachtig wordt hierin duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van je (h)onderneming. (Leuke woordspeling trouwens). Gelukkig wordt te “romantiek ” er direct uit gehaald en word je met de neus op de harde zakelijke feite gedrukt, zoals het hoort !! Een mooie eerste stap voor velen die met het idee rondlopen ooit eens iets voor zichzelf te willen beginnen met honden !
Dit smaakt naar méér……..
Hennie

Ik wilde je even in het kort laten weten dat ik alle stappen herken. Deze heb ik ook genomen bij het opzetten van de praktijk. Heel belangrijk is inderdaad dat je achter je plannen staat en je door niets of niemand laat tegen houden. Hoe vreemd je ideeën ook zijn ga er voor! Wees niet bang op je giechel te gaan, sta op leer er van en ga verder. Het boekje zelf is erg duidelijk en helder geschreven met zinnige tips. Een beginnende ondernemer heeft hier zeker wat aan!
Desiree

Ik heb met veel belangstelling je boek gelezen. Ik ben sinds vorig jaar gestart met mijn bij beroep en heb toch een paar tips genoteerd. Zo heb ik op world.press een blog gemaakt. Zo zal ik tweewekelijks een eZine maken voor mijn volgers die op zie manier zullen groeien en die dan weer meer klanten genereren. Ook social media kan je niet meer weg denken in deze tijd. Een pagina op fb had ik al een tijdje… ik deel foto van wandelingen die om doe met mijn dogwalkerservice, fijn voor de baasjes, en ik krijg op die manier me er volgers… Hartelijk dank om je tips te delen!
Krisje

Ik heb je e-boek gelezen en hoewel ik al jaren ondernemer ben en sinds 5 jaar ook hondennemer
vind ik het een heel heldere en duidelijke handleiding voor iedereen die iets in de hondenbranche wil opstarten.
Zelfs als je heel iets anders wilt opstarten kan men dit boekje als handleiding geschreven.
Een goed geschreven boek wat goed past in deze digitale tijd.
Het heeft mij zelfs opnieuw aangespoort mezelf ergens in te gaan specialiseren, want ik ben zoals
jij het zegt ook een van de vissen in een grote vijver.
Ik wil een speciale vis in een kleine vijver worden.
Wia

Workshop ‘Word Ook Een Succesvolle Hondernemer

“Al een paar maanden volg ik de website van de Hondenuniversiteit en zag toen de aankondiging voor een WOESH workshop. Na de recenties van deelnemers te hebben gelezen wist dat dit precies was wat ik nodig had bij de opstart van mijn Hondenuitlaatservice De BofHond! Ik was zelfs zo enthousiast dat ik nog 4 andere aktieve en startende hondernemers over de streep kon trekken om ook te gaan. Het was een bijzondere ervaring en op een no-nonsens manier werd het me duidelijk gemaakt dat ik zelf mijn keuzes en besluiten moest nemen zonder me te laten leiden door concurenten want die bestaan helemaal niet. Ik bied een bijzondere dienst waardoor hondeneigenaren (of diegene die het willen worden maar geen goeie uitlaatservice konden vinden) zonder schuldgevoel aan hun carriere kunnen werken en bij thuiskomst genieten van een rustige hond. De sfeer was prettig en er werd ook de nodige inzet en eerlijkheid van de deelnemers gevraagd. Op een soms confronterende manier word je een spiegel voorgehouden en dat is ook nodig want anders wordt het lastig, zoniet onmogelijk om een succesvolle honderneming te runnen.”
Ton Oostveen – HUS De BofHond

“Ik ben bij de WOESH geweest in Putten en vond het erg inspireerend. Monique weet je echt te motiveeren en het was erg leerzaam om met mede-hondernemers informatie uit te wisselen en elkaar te ondersteunen in het groeien als hondernemer. Ik voel me nu sterker in mijn hondernemerschap, doelgerichter en durf ook met meer kennis en zelfvertrouwen mijn klanten en eventuele nieuwe klanten tegenover te treden. De motivatie van Monique om de hondernemerbranche proffesioneler te laten worden vind ik erg geslaagd. Dankjewel voor je inspireerende avond, echt iedereen aan te raden!”
Sabine Boneschanscher – HUS Bernertje

“Ik volgde de WOESH workshop van Monique Appels ter voorbereiding van de opstart van mijn eigen honderneming. Op een sterke, duidelijke en vooral zeer doeltreffende manier deelde Monique haar ervaring met de participanten en zorgde ervoor dat eenieder aan het denken gezet werd. Dit is voor mij alvast een zeer efficiënte manier gebleken om tot de nodige conclusies te komen, belangrijke keuzes en wensen op een rijtje te zetten en te bepalen welke doelen ik net wil bereiken. Door allen te betrekken in het delen van informatie en tips kom je met een heel pakket aan extra informatie en waardevol en onmiddellijk toepasbaar advies naar buiten. Investeren in jezelf is de beste keuze die je kan maken. Deze workshop was voor mij alvast een goede investering”
Lina Cornelis – Live4dogz

“Monique heeft een no-nonsense stijl van coachen: to the point, confronterend in positieve zin, duidelijk. Monique heeft een directieve manier van communiceren en zegt waar het op staat. Prettig, zo word je echt aan het denken gezet. Door haar ervaring in de hondenwereld en het ondernemen in het algemeen, heeft zij voor mij als beginnende ondernemer zeker nieuwe inzichten verschaft. Dit is heel waardevol, vooral omdat ikzelf nog wel een beetje binnen bekende kaders blijf denken en hier zelf niet op gekomen zou zijn.”
Jennifer de Smalen – Speurhondenschool Putten

“Monique heeft mij bewust gemaakt dat de prijzen die ik vraag erg belangrijk zijn en dat kwaliteit leveren beloond mag worden.”
Domenica Anicito – Domenica Dogstyling

“In een gesprek met Monique waarin we het over onze ondernemingen hadden vertelde zij dat ze zich ging richten op de professionals in de hondenbranche. Ik ben ervan overtuigd dat Monique de kwaliteiten en ervaring heeft om een transformatie in gang te zetten in de hondenwereld, waarmee deze beroepssector eindelijk eens uit de “hobbysfeer” komt. Ook is Monique zeer snel in staat om iemands kwaliteiten naar boven te halen, hierdoor zet ik nu weer stappen in de richting waar ik lang tegenaan hikte.”
Angelique van Kuijk – Kangani | Mens en Hond in Balans

“Monique heeft mij heel wat praktische tips gegeven over het (h)ondernemen in de praktijk én via het wereld wijde web. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft inspiratie. Mede dankzij haar ‘duwtje in de rug’ heb ik een vliegende start gemaakt met mijn speurhondenschool!”
Renate van der Hagen – Dogadvice

“Het was voor mij een inspirerende workshop. Met een ondernemende achtergrond niet eens zoveel nieuwe inzichten maar zoals je al zei “als elke aanwezige maar naar huis gaat met minimaal één inzicht, inspiratie of wat positiefs dan ook” dan is de avond geslaagd. En dat heeft het mij zeker opgeleverd. Ondernemen is DOEN en het heeft mij net het zetje gegeven om al mijn “geweldige” plannen die al zo lang in mijn hoofd spelen nu maar eens definitief om te gaan zetten in ACTIE. Nogmaals dank, vond je een gaaf “wijf”
Jantine Veldhuijzen – Denk Honds

“Een zeer inspiratie volle workshop, welke je een positieve impuls geeft voor je (h)onderneming! Met korte opdrachten krijg je gelijk eye openers aangeboden! Zeker een aanrader voor iedereen die vast zit in zijn reeds bestaande onderneming en een grote pas voorwaarts wil maken, of voor een snelle maar goede start als beginnend ondernemer in de hondenbranche!”
Antoinette Luders – Hondenschool Alteveer

“Een frisse en actieve workshop. Van begin tot einde op het puntje van mijn stoel gezeten. Het heeft mij gemotiveerd om meteen de stap te nemen, die ik eigenlijk al tijden voor ogen had, maar niet durfde te zetten.”
Ramona de Brock – Hondjekoek.nl

“Mijn ervaring met de workshop Hondernemen kan ik in twee woorden omschrijven: inspirerend en motiverend. De workshop Hondernemen is toegankelijk voor iedereen in de hondenwereld. Zelf ben ik beginnend fokker, ben ik mijzelf aan het opleiden tot keurmeester en begin ik in het nieuwe jaar met een module van Dogvision. De workshop Hondernemen heeft ervoor gezorgd dat ik 200% vertrouwen heb in wat ik wil bereiken. De workshop heeft mij anders leren denken, out of the box, creatief en doelbewust. De manier van benaderen in de workshop is geweldig. Tijdens de workshop worden opdrachten uitgelegd en daarna uitgevoerd door de cursisten. Monique Appels houdt mensen bij de les en heeft de kracht om mensen te motiveren. De kracht van het Hondernemen zit in je zelf. Maar met de hulp van Monique Appels bloeit deze kracht nog meer dan ooit te voren.”
Kim van der Raad – Chihuahua kennel Dream Dogs in Love

“Ik heb de workshop Hondernemen gevolgd bij Monique en die kwam precies op het goede moment. Ik was zelf al hard aan het brainstormen om mijn hondenschool te professionelen, en dankzij de leerzame avond borrelen de ideeën nu flink door. Ik heb mezelf een doel gezet voor volgend jaar en heb een heel stappenplan gemaakt om daar te komen. En bovenal … ik heb het vertrouwen nu dat het gaat lukken! Bedankt Monique, ik kijk al uit naar het vervolg!”
Hylke Walters – Hondenschool Het Kwispelaartje

“Ook ik heb de workshop hondernemen gevolgd en mij heeft het net dat ene duwtje in de rug gegeven die ik nodig had! Ik start eindelijk met de sporttrainingen die ik zo graag wilde geven, maar nooit durfde. Volgende week is mijn eerste proefles flyball en heb een leuk clubje cursisten. Heb ontzettend veel zin in de verdiepingsdagen!”
Kelly van Son – Shiva4dogs hondenschool en uitlaatservice

“Ik vond het een super gezellige avond. Ik ging met een goed gevoel naar huis en heb er weer zin in om mijn doel te bereiken. Ik had het eigenlijk een beetje opgegeven. Bedankt daarvoor je bent super.”
Hennie Boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu