Meer verdienen zonder harder te werken?

Een Digitaal Product Maken

Genereren van passief inkomen

Het genereren van passief inkomen betekent dat je geen tijd voor geld hoeft te ruilen. Een digitaal product hoef je maar één keer te maken en daarna kun je het ontelbaar keren verkopen. Zonder dat jij daarvoor een handeling hoeft te doen.

Zo kun je geld blijven verdienen als je op vakantie bent, ligt te slapen, in het ziekenhuis ligt, gestopt bent met werken of zelfs arbeidsongeschikt bent.

€27 excl. btw

Ik vertel je hoe wij onze digitale producten maken

Inhoud van deze e-mailcursus

Les 1 - Inleiding

Hierin gaan we het digitale product voorbereiden. Je wordt geprikkeld door vragen te beantwoorden als waarom, hoe en vooral wat bij jou past.

Les 4 - Uitvoering

In deze les ga je daadwerkelijk jouw digitale product maken. Hoe wil je dat jouw product er uit gaan zien, hoe bouw je documenten op en wat scoort bij video’s?

Les 2 - Benodigdheden

Wat heb je nodig om een digitaal product te maken en te verkopen? Het gaat in deze les vooral om het opzetten van een geautomatiseerd systeem zodat je geen tijd kwijt bent aan logistieke zaken.

Les 5 - Lancering

De belangrijkste fase in het hele proces is de lancering. Hoe maak je jouw digitale product wereldkundig? Voor welke vormen kun je kiezen en welke past bij jouw product.

Les 3 - Planning

Als je weet wat je nodig hebt om een digitaal product te maken, kun je ook een goede planning maken. Deze is van groot belang. In deze les ga je een systeem ontwikkelen wat werkt voor elk product en wat je dus keer op keer kunt toepassen.

Les 6 - Helpdesk

Wat doe je als klanten jouw digitale product kopen en niet tevreden zijn? Of ze kunnen niet betalen of krijgen niet de juiste informatie na betaling. Kortom, hoe richt je jouw helpdesk in.

Wat je verder nog krijgt

Bonusvideo

Aan het einde krijg je een video te zien waarin wij je een kijkje achter de schermen van HondenUniversiteit geven.

Facebook groep

Je krijgt toegang tot onze Facebook groep waarin je kunt communiceren met onze redactie en andere deelnemers.

100% garantie

Als je niet tevreden bent krijg je jouw geld terug. Dit kan binnen 14 dagen na aanschaf van de cursus. Wij stellen geen vragen en je hoeft geen uitleg te geven.

Praktische handleiding

Gedurende zes lessen, die zes weken duren, ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je een digitaal product maakt en verkoopt. Elke les wordt afgesloten met een opdracht zodat je ook daadwerkelijk aan de slag kan gaan tijdens de cursus. Na zes weken is jouw digitale product af.